torstai 13. syyskuuta 2012

Match show 12.9. Harjavallassa
Koska yleensä mätsärissä jaotellaan pennut siten, että suuret pennut ovat aikuisiältään yli 40 cm, olimme nyt eka kertaa suurissa pennuissa, Merlin kun on omissa mittauksissa ollut nyt 42,5 cm.
Itseä taisi pelottaa enemmän kuin Merliniä, kun jouduimme todella ison koiran eteen ja tietysti paikallemme mennessä siinä oli juuri ja juuri sen kokoinen paikka että me juuri mahduimme siinä olemaan. Onneksi Merlin ei ollut millänsäkään ja itse rukoilin, että takana oleva tyttö pystyy hallitsemaan koiransa ja että se (siis se ISO koira...) olisi kiltti. Itse asiassa siitä ei ollut mitään kummempaa haittaa kuin että tilaa oli tosi vähän.
Saimme punaisen nauhan kisatessamme punaisesta/sinisestä nauhasta. Isoja pentuja oli yhteensä 12.
Punaisten kehässä olimme sitten ensimmäisinä rivissä, mutta rivi työnsi meitä jatkuvasti eteenpäin ja olimme lopulta lähestulkoon kehän pöydässä kiinni. Saimme kisassa 4. palkinnon. Kuten kuvasta näkyy, oli pallolelu heti mieluisin. Reijalta saan kuulla kunniani, mutta taisi siinä lähtötilanteessa tippua voittamamme hieno vihreä ruusuke parkkipaikalle, voi harmi...
Mutta kaiken kaikkiaan Merlin kyllä meni hienosti, vaikka oli aivan uusi ympäristö ja tuomari kehaisi että hieno koira, kai kehut tuli kaikille :-) kun oltiin "vasta" neljänsiä. Hyvää treeniä meille ja Onneksi Reija pääsi kuvaamaan ja seuraksi.


1 kommentti:

  1. ONNEA hienosta tuloksesta! Harjoitus tekee mestarin! KIITOS myös kuvista Kaupunkitaistelusta! TOSI UPEITA! :)

    VastaaPoista