maanantai 17. joulukuuta 2012

Pikkujoulutreenit

Pirjo & Mico, minä & Merlin, Katja, Mira & Wili
Pidettiin HARJA:n omalla pentuagilityporukalla pikkujoulut treenien merkeissä. Valitettavasti Anne& Niilo eikä Johanna&Halla päässeet tulemaan, mutta pidettiin sitten hauskaa tällä porukalla. Katja toi pipareita, Pirjo toi glögiä lisukkeineen ja minä toin koristeita ja joulukarkkia. Katjan tytöt saivat v. 2012 agilityinnostuksen kunniaksi pienet paketit ja koírat saivat kukin maistuvan pikku paketin.
Treenirata oli pari hyppyä, putki ja hyppy, aivan yksinkertaista ja mukavaa näin pikkujoulun kunniaksi niin että kaikilla oli kivaa ja jäi hyvä mieli. Sanoin, että nämä treenit ollaan vedetty koko vuoden niin että ollaan pidetty hauskaa yhdessä samalla agilityn saloja opetellen ja tätä tullaan sitten ensi vuonnakin tekemään. Samalla pyritään jatkamaan hyvin alkanutta sosiaalistamista vaikkakin Merlinille tuntuu alkaneen mörköikä.
Kiitokset penturyhmälle tästä vuodesta, on ollut ilo vetää sitä (Anne & Niilo ja Katjan poppoo & Wili): innostusta on piisannut todella kiitettävästi ja meillä on ollut todella kivaa! Ja on ollut ilo seurata Katjan tyttöjä, jotka ovat jaksaneet tulla treeneihin ja Mira jopa alkanut Wilin ohjaajaksi, näen niin Reijan pikku tyttönä alkamassa agilityä Nipsun kanssa.
Talviryhmään saimmekin sitten vähän täydennystä, kun siihen saatiin Johanna & Hyrsky (mahtava mudi) sekä Pirjo & Mico (suloinen hovawart pentu).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti