lauantai 30. maaliskuuta 2013

Pääsiäis match show Harjavallassa

Päätimme osallistua molempien koirien kanssa, kun on oman seuran mätsäri ja tiedämme että on Nipsullekin tärkeää joskus päästä osallistumaan. Merlin nyt totta kai tarvitsee paljon käsittelykokemuksia, mutta Nipsun mätsäristä taitaapi olla jo muutama vuosi.

Oli hieno aurinkoinen päivä odotella omaa vuoroa. Samalla sai höpistä tuttujen kanssa.
Tämä oli historiallinen kerta, koska Reija oli Merlinin kanssa eka kertaa ja minä Nipsun kanssa vielä samassa mini-aikuisten kehässä. Mini-aikuisia oli paikalle ilmestynyt 25 kpl, joten ei aivan pieni mätsäri.
Nipsu esiintyi kuin konkari, no onhan se jo 11,5 v. Tuomari tykkäsi niin, että antoi punaisen ja sanoi, että on niin kunniakas ikä koiralla. Olin niin ylpeä Nipsusta.
Sitten tuli Merlinin vuoro. Se ei aristanut tuomaria pöydällä ollenkaan ja tuomari antoi punaisen ja sanoi, että pääsette nyt samaan punaisten kehään :-)
Punaisten kehässä sitten valittiin 4 parasta ja ymmärsin aivan hyvin, ettei meillä enää sinne ollut asiaa, olenhan trimmannut Nipsun ym. ym. , mutta kuinka onnellinen olin, kun huomasin, että Reija ja Merlin pääsi jatkoon. Sehän on ollut meille harvinainen saavutus, että pääsemme palkinnoille tuon kosketusarkuuden takia. Mahtava yllätys oli se, että tuomari oli tykästynyt Merliniin niin paljon, että siitä tuli punaisten YKKÖNEN! VAU!
Ja sitten alkoi heti BIS-kehä. Siinä minit katsoi miestuomari ja sieltähän Merlinin arkuus tuli valitettavasti esille. Toisaalta eipä jäänyt viimeiseksi vaan oli BIS3, aivan mahtavaa!!!!!


Mikä sen hienompaa kuin oman seuran mätsärissä BIS3 ja kun vielä oli aivan älyttömän mahtavat palkinnot (kuten aina):


8 kommenttia:

 1. Teillä menikin tosi hienosti! :) Onnea! Merlin kuvassa jo yrittää kurkotella herkkuja :D

  t. Johanna ja Hoot

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitoksia, olen vieläkin vähän pyörällä päästäni, kun olohuoneen pöytä on täynnä voittoja :)

   Poista
 2. ONNEKSI OLKOON! Punaisten ryhmän voitto meni aivan oikeaan osoitteeseen. :) Onnea vielä Nipsu-konkarille! Ihana nähdä vanha koira niin hyvässä kunnossa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitoksia, teiltä saa aina niin hienoja kommentteja !

   Poista
 3. Hienoa! Kyllä kelpaa menestyä mätsäreissä, joissa kunnon palkinnot! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Vaikka mätsäriin osallistuisi tällä hetkellä ilman palkintojakin, tulee tuollaisista palkinnoista todella hyvä mieli ja jee, saatiin yksi pokaali ja ruusuke lisää Merlinin hyllylle :-)

   Poista
 4. Onnea hienosta mätsärimenestyksestä :)

  VastaaPoista