sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Vaasa kv 27.4.

Lähdimme Reijan kanssa ajelemaan Vaasaan aamulla vähän ennen klo 6, kun netissä ilmoitettiin ajoajaksi n. 3 h. Oli tosi hieno ilma ajella:  -2 °C ja etelämpänä oli pilvetöntä, Vaasaa lähestyttäessä sitten tuli pilvipeite, mutta ilman oli koko ajan kaikin puolin mukava.
Kun saavuimme parkkipaikalle, siihen melkein vierelle parkkeerasi Suvi Maggien kanssa, olipa tosi kiva tavata taas heitä :)


Etukäteen oli jo tiedossa, että kehässä tulee olemaan 4 urosta ja 2 narttua, näistä 2 junnua on hakemassa sitä meidän toivomaa sertiä.
Kehän laidalla sitten ihailinkin toisia uroksia ja ajattelin, että siinä sitten meni meidän mahkut - tavoitteena oli silti saada ainakin ERI ja SA, kun on niin hienoa päästä paras uros -kehään. Toive täyttyikin siltä osin, että saimme sen ERI:n ja SA:n mutta uroksista sitten jäimme kolmansiksi, koon takia, olettaisin. No tuliaisina kotiin oli silti varaserti ja varacacib, olihan ne ruusukkeet mukava saada :)


Tuomari Göran Bodegård: ERI1 SA PU3 varaserti, vara-cacib:


"något rejält tilltagen, bra proportioner, något lågt ansatta öron, bra nacke & överlinje, fint konstruerad framme & bak, överutvecklad kropp, bra vinkel balans, rör sig bra, utmärkt päls & god färg"
vapaasti suomennettuna: hieman reilusti kasvanut, hyvät mittasuhteet, hieman alhaalle kiinnittyneet korvat, hyvä niska ja ylälinja, hienosti rakentunut etuosa ja takaosa, ylikehittynyt runko, hyvä kulmaustasapaino, liikkuu hyvin, erinomainen turkki & hyvä väri


Kyllä minä tykkään kovasti tuosta vara-cacib-ruusukkeesta, kun se on niin hienon värinen - kooikkerin oranssi :)

Meillä on jatkossa tavoitteena saada Merlinin kehäesiintymiseen iloisuutta mukaan, jolloin saisin sille hännän heilutusta ja saisin nuo korvatkin oikeaan asentoon. Kehän laidalla kun sitä harjoittelen, niin kyllä onnistuu, mutta kehässä Merlinin mukaan tehdään töitä, eikä turhia silloin heilutella - muuta kuin tietysti liikkuessa :)


Meillä oli Reijan kanssa ihan onnistunut näyttelyreissu, vaikka ei saatukaan sertiä. Oli niin kiva nähdä taas tuttuja mm. Suvi & Maggie, Anna-Kaisa & Ninni& Wiia, kiireisinä kuten tavallisesti, ja oli kiva myös nähdä nämä uudet kooikkerituttavuudet. Onnea menestyjille tätäkin kautta! Junnu Dino kun oli tänään ROP - eikä syyttä, oli todella komea poika ikäisekseen! Ja Maggie kauniina tyttösenä hienosti sai sertin ja oli VSP - oli junnujen päivä :) harmi, että Maggie ei voinut vastaanottaa vielä cacibbia, senkin olisi hienosti saanut tänään. Mutta kyllä niitä alkaa sille ropisemaan vielä, ei ole mitään kiirettä nuorella tyttösellä - siis Maggieta tarkoitin ;)


Oli hienoa nähdä myös Vaasan Botnia-halli: hieno paikka pitää näyttely, oli parkkipaikkaa, istuimia ja mikä mukavinta: iso näyttelykehä. Ja kun vielä kooikkereille otettiin pöytä arvosteluun, niin oli mukava mennä kehään. Takaisin tullessa piti oikein hieraista silmiään autossa, ulkolämpömitari näytti +18 °C !!! Ja kyllä siellä oikeasti oli lämmin ja aurinkoinen ilma - koko illan :)


Nyt sitten katse Seinäjoelle 10.5. saas nähdä montako kooikkeria sinne eksyy - Raumalle 17.5. on tulossa 7 kooikkeria.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti