maanantai 5. tammikuuta 2015

Wecan kisat 4.1.2015

Vuoden ensimmäinen kisa oli mukavan lähellä, Porin Noormarkussa kotihallilla.
Rataantutustuminen oli vasta klo 14:15 joten sitä sai jännittää koko aamun ja siksi olo oli jo sellainen ettei tästä mitään voi tulla, kun on niin paljon perhosia vatsassa.

Tasan vuosi sitten aloitimme kisaamisen juuri samaisissa Wecan loppiaiskisoissa odotetulla 3 x hyl tuloksella. Tämän jälkeen pidimme 5 kk kisatauon ja kisasimme seuraavaksi vasta 1.6.

Ensimmäisenä oli hyppyrata. Merlin jäi yhtäkkiä haistelemaan kepeillä ja siitä vitonen, jolla kuitenkin pääsimme 3. sijalle, koska kisaajia oli vain 5 kpl. Ihan kiva aloitus, tuo ei ollut uutta, että Merlin keksii jotain ekalla radalla.

Toisena oli agilityrata - muuten näytti ihan ok, mutta kolme kohtaa oli melko vaikea miettiä miten kannattaa mennä ettei tule hylkyä. Vaikka ratamme oli kamala - onneksi ei jaeta tyylipisteitä, niin meille tuli  0-rata ja jopa 4 s alle ihanneajan. Videosta voitte katsella, ettei kovin kireä ihanneaika voinut kyllä olla. Vaikea rata oli kuitenkin esim. makseille ei tullut lainkaan tuloksia. Ja... 0-tuloksella me VOITETTIIN eli saimme siitä LUVA:n!!! Jee, nyt puuttuu sitten enää yksi luva ja sitten ollaan kolmosissa :)

Nyt oli oikeastaan saavutettu se, mitä toivoin, ettei oikeastaan ollut enää kovin paljon paineita viimeiselle agilityradalle.
Siellä vein liikaa varmistaen Merlinin pujotteluun ja se oli siitä niin ihmeissään, että tuli kesken pois ja siitä vitonen. Sillä tuloksella olimme neljänsiä - ei sentään rohmuttu joka radalla palkintoja :)

Ohjauksessa olisi ollut paljon parantamisen varaa kaikilla radoilla, hienosti Merlin seurasi, mitä siltä halusin vaikka se välillä turhautuikin. Johanna Nybergin radat olivat ihan mukavia kaikki, tottahan toki kakkosilla pitää olla jo joitakin haastekohtiakin.
Vaikka onkin hienoa, että kolmoset on enää yhden luvan päässä, niin toisaalta hirvittää, kun - videoistakin sen näkee - että on vielä paljon opittavaa ja hiottavaa - enemmänkin ohjaajan taidoissa ja nopeudessa. Ja ... onhan Merlin vielä nuori - täyttää nyt tammikuussa vasta 3v.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti