tiistai 3. maaliskuuta 2015

Nano ja Nappi 12 viikkoa / ekat rokotukset

Eilen käytiin lääkärissä hakemassa ensimmäiset rokotukset pennuille.
Ensin oli Nanon vuoro. Se olikin pöydällä tosi reippaasti eikä aristellut käsittelyssä, hampaatkin antoi katsoa niin mallikkaasti - tätä ollaan jo harjoiteltukin :) sitten tarkistettiin mikrosiru ja annettiin pistos, jota Nano ei edes huomannut ja lopuksi nami ja sehän oli vain intoa piukassa, täällä saa namia! Kehuttiin, että hyvät selkeät sydänäänet, hyvä purenta ja kaikki ok.

Sitten oli Napin vuoro, sekin oli aika reipas, pikkasen tahtoi rimpuilla kun ihmetteli että mitä tämä oikein tarkoittaa. Mutta hienosti silläkin meni tarkastus ja pistos ja sitten nami kelpasi :) Kehuttiin Nappiakin, kaikki silläkin ok. Hieno juttu!

Painoa Nanolla oli 5,15 kg ja Napilla 4,90 kg. Nappi on 29 cm, minun pitäisi keritä mitata tuo Nano myös. Oikeastaan vähän yllätti noinkin pieni painoero, koska Nano on sellainen leveä jässikkä, karhunpennuksi Japi sitä kutsuu :)

Ihan kiva käynti ja Merlinillä oli autoilun jälkeen paljon virtaa kisailla Nanon kanssa, voi että sitä on niin ihana katsella!


Ja sitten jäätiin illalla lukkojen taakse Merlinin kanssa. Voitte vaan kuvitella niitä tuntoja, kun huomaa, että ovi loksahti takana lukkoon, olet ulkona kurakelissä paljain jaloin eikä kännykkää ja oletuksena että vara-avainta ei ole saatavilla ja Merlin ulkona ja Nano sisällä (onneksi aitauksessa syömässä puruluuta).Sain apuja naapurilta, vara-avainkin sitten löytyi lampun avulla. Kyllä se Merlin huusi siellä pihalla surkealla äänellä, kun se sinne piti jättää vähäksi aikaa, ymmärsihän se ettei tämä nyt ollut normaali juttu kun emäntä paljain jaloin lähtee naapuriin...mutta loppu hyvin kaikki hyvin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti