lauantai 25. huhtikuuta 2015

Narva show 2 x CAC 18.5. ja 19.5.-> Merlin FI EE LV MVA!!!

En olisi lähtiessäni uskonut, että paluumatkalla autossamme on kaksinkertaiset ROP-koirat, mutta niin vain kävi, että sekä Tina Peixoto lauantaina että Marko Lepasaar sunnuntaina arvosteli Merlinin ROP:ksi kuten kävi Hertta-fieldspanielitytöllekin.

Kooikkereita siellä oli Merlinin lisäksi Pekko ja Tara. Tara oli molempina päivinä VSP. Kävimme kääntymässä myös isossa kehässä, mutta siellä ei sijoitusta enää tullut.

lauantai 18.5. tuomari Tina Peixoto, Portugali:
"lovely type, strong male, good bones for body, masculine head, correct expression, good neck  topline, bit long in loin, correct angulations, good coat, correct colour, bit open front movement, side movement ok"

sunnuntai 19.5. tuomari Marko Lepasaar, Viro:
"3 aastane, hea luustikuga, väga täiline pea ja ilme, öige hambunus, öige pikkusega kael, suurepärane seljajoon ja sala-asetus, suurepärased nurkad ees ja taga, sooviks veidi rohkem temperamenti, suurepärane liikumine, sooviks veidi rohkem pruuni väri kehol"

vapaasti käännettynä: 3 vuotias,  hyvä luusto, hyvä tyypillinen pää ja ilme, oikea purenta, oikea kaulan pituus, erinomainen ylälinja ja hännän asento, erinomaiset kulmaukset edesssä ja takana, saisi olla vähän enemmän temperamenttia, erinomainen liikkuminen, saisi olla vähän enemmän ruskeaa kehossa" 

Hotellin edessä lauantain saalis

näyttelypaikka


Kyllä välillä tuntui siltä, että mihin me oikein ollaan eksytty, kun ei edes englannin kielellä pärjää, mutta kaikista selvittiin kunnialla ja tärkeintä molempien ilo, että kannatti lähteä.

Merlinistä tuli näillä kahdella sertillä samalla Viron, Latvian ja Suomen muotovalio :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti