perjantai 15. toukokuuta 2015

Helatorstain match show Kokemäellä

Päätimme lähteä saamaan vielä viimeiset kunnon treenit ennen kakkoserkkaria 17.5. Kokemäelle. Siellä oli tällä kertaa miestuomari.
Oli oikein mukava mies ja kohteli koiria kivasti. Hän katsoi pienet pennut pöydällä ja seisotti eli normaalista poiketen ei juoksuttanut ollenkaan. Saatiin sininen, vaikka sanoi tosin, että on vaikea valinta tällä parilla. Nano laittoi tänään normaalia enemmän takapuolta maahan eli meni istumaan, joka varmasti vaikutti asiaan.

Sitten olikin jo Napin vuoro, tyttö meni nätisti ja tuomarin käsittely pöydällä sujui ihan ongelmitta vaikka vähän piti Reijaan nojautua. Se sai myös sinisen tällä kertaa joten ekaa kertaa mentiin yhdessä jatkokehään.
Se tulikin pian kun ei pieniä pentuja ollut kuin 13.
Kierrettiin ympäri ja pysähdyttiin, tuomari vähän katseli ja sanoi minulle että olette ykkösiä. Minä olin niin hämmästynyt, kun yleensähän aina sanotaan "huonoimmasta" alkaen ja siksi mietinkin ensin, että mahdoinko kuulla oikein. Mutta oikein kuulin :)
Nappi tuli tällä kertaa neljänneksi. Ruusukkeet olivat nätit, lisäksi tuli pikku pussi koiranruokaa ja Nanolle ainakin puruluu ja purunarulelu.
Vähän aikaa sitten odottelimme isoa kehää, sää oli aika suosiollinen, aurinko paisteli välillä. Tosin tuuli oli välillä aika viileä.

Isossa kehässä juostiin ympäri ja sitten seisottiin. Nano taas laittoi niin mieluusti peppuaan maahan että olin ihan varma, että ollaan tässä kehässä viimeisiä. Mutta ei oltu vaan kuudensia. Kaikki 8 palkittiin, joka oli mieluisa yllätys. Saatiin pokaali, ruusuke ja koiranruokaa

 

Nyt lähdetään ihan hyvillä mielin Marttilaan sunnuntaina. Vähän pitää yrittää vielä treenata tuota seisomisen kestoa.
Merlin harmillisesti venähdytti itsensä juostessaan haukkumaan pellolla olevia lintuja, voi sitä rassukkaa. Onkin ollut onnea, ettei ennen ole mitään tällaista käynyt, kun lähtee niin rajusti aina lintuja "omalta takapihalta" hätyyttämään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti