perjantai 26. kesäkuuta 2015

Juhannushaisteluja

Juhannus oli vähän erilainen kuin ennen, koska Japi ja Reija & Teemu joutuivat töihin. Näin ollen Nappikin pääsi vain käymään juhannusaattona ja sitten vasta juhannuspäivänä sai olla siellä kauemmin. Juhannus meni kivasti, hyvää ruokaa (paljon), saunomista ja hyvää seuraa. Eipä paljoa haitannut sadekaan.
Ainoa moka taisi olla se, kun olin ostanut vahingossa peruna-sipulisekoituksen sijaan ranskalaisia, 1,5 kg... Ja kun sen huomasin, oli kaupat jo kiinni. Onneksi sain yhden pussin "lainaksi" oikeanlaisia ja sitten kokeilin, onnisutisiko kinkkukiusaus ranskalaisistakin ja kas kummaa, siitähän tuli ihan hyvää. Piti vaan pilkkoa niitä ranskalaisia pienemmiksi.

Merlin tykkää kovasti olla mökillä ja Nano on myös hyvin sinne sopeutunut, uskoo sanaa jopa paremmin kuin Merlin. Harmi, että tänä vuonna ollaan keritty niin vähän mökille tai sitten on ollut niin kamalaa ilmaa ettei olla viitsitty sinne mennä sadetta pitämään.




Uudet hajut kiinnostavat kovasti koiria.








Nano puri sitten eilen kolmannen kerran sähköjohdon rikki, onneksi tälläkään kertaa ei sähköiskua saanut (pariin kertaan ei ole ollut sähköä johdossa, nyt olisi ollut). Laitan tänään kaikkiin johtoihin sitä pahanmakuista suihketta, jos se auttaisi. Ikävä juttu :(

Nano menee todella kivasti pentuagissa, kun nyt pääsimme oikein Reetan oppiin vähäksi aikaa, kun Merlin on "sairaslomalla". Hyvin tottelee ja tykkää kovasti. Eilen mentiin kentälle, niin sillä oli ihan hirveä kiire päästä kentälle :) Siitä on kasvamassa hyvä agilitykoira!
Merlinin kanssakin ollaan vähän jo kokeiltu agilityä matalilla esteillä, onneksi se on jo melko lailla parantunut. Toivottavasti vaiva pysyy pois. Tänään alkaa 2 viikon kesäloma, silloin olisi tarkoitus mennä ultraamaan eturauhanen.

Innolla odotan että Nappi tulee tänään hoitoon, kun Reija menee iltavuoroon :) saavat pennut taas kisata keskenään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti