maanantai 3. elokuuta 2015

Pori KV 1.8.2015

Tällä kerralla näyttelyyn ilmoitettiin vain Nano ja Nappi. Merlininkin ilmoittamista mietin, mutta kun katselin kahden koiran ilmohintaa, niin päätin jättää väliin sen kanssa. Ja taisi olla ihan hyvä valinta, koska tuli sitten ennusteesta poiketen tosi surkea sadeilma.
Otin Nanolle Merlinin talviloimen pitämään vähän sadetta ja lämpöä. Hain anopinkin katsomaan näyttelyä.
Eipä siinä kauaa ehditty sadetta harmittelemaan, kun alkoi kehä ja sadekin loppui siinä sopivasti, kuuluttajahan kertoi että sade loppuu klo 10, joka tällä kerralla yllättäen piti paikkansa :)
Tuomarina oli Nikola Smolic, oikein mukava tuomari. Kerran olimme ennen käyneet hänellä Merlinin kanssa saaden varasertin.
Tutki edellisestä poiketen maassa, ehkäpä siksi ettei järjestäjät olleet tuoneet kehään lainkaan pöytää. No ei se Nanoa haitannut, ja Nanosta tykkäsi ja sai KP:n. Tuntui kivalta, kun hän kätteli kehän jälkeen :)
Sitten oli Napin vuoro, vähän jännättiin, miten tutkiminen menee ja kyllä se vähän aristeli, mutta hyvin Reija piti sitä paikoillaan ja loppujen lopuksi meni ihan kivasti. Nappi osaa seisoa tosi mallikkaasti. Ja niin sekin sai KP:n ja heti olikin sitten paras pentu-kehä. Juostiin ympäri ja tuomari kätteli meidät ja Nanosta tuli taas ROP-pentu :) ja Napista VSP-pentu eli saimme sen mitä toivoimme :)
Sydäntä lämmitti kovasti varsinkin Nanon arvostelun ensimmäinen kohta :)
"excellent type, very nice head and expression, correctly angulated both ways, strong topline, sound mover"


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti