maanantai 1. elokuuta 2016

Agipitsi 23.7. - 24.7.

Kisakokemusta piti taas hakea Raumalta, päätin että kyllä me (Merlin & minä) jaksetaan 2 x 3 rataa :) Varsinkin kun vihdoin sain hankittua ne uudet juoksukengät ja sitten vielä viime hetkellä uudet juoksutrikootkin :)

Lauantaina aurinko paistoi koko ajan ja parkkeerasimme Annen telttaan, kun hän oli siinä yksikseen.

Kaikki radat olivat melko vaikeita mielestäni eikä yhdessäkään ollut sitä Merlinin rakastamaa loppusuoraa että se olisi saanut päästellä menemään lopussa.

Silti kaikilla radoilla oli hyviäkin kohtia ja esim. nykyisin hankalaksi tullut pujottelu meni kaikilla radoilla hyvin. Viimeiseltä radalta otettiin hylky jo lähtöruudussa, kun siinä oli NIIN ihania tyttötuoksuja. sattumalta tänä päivänä yksinkään nartti ei ollut juoksussa kun ei juoksumattoa tarvinnut kukaan. Mutta eipä näille vaan voi mitään eikä ollut eka eikä vika kerta :) Kun sitten radalle vihdoin päästiin, se menikin nollan veroisesti! Tiedä sitten tuosta ajasta olisi se varmaan ollut yliaikainen, koska kaikilla radoilla oli tiukat ajat.

Sunnuntai alkoi jatkuvalla vesisateella Ulvilassa ja kovasti mietin, millä varusteilla sitä nyt sitten kisataan sateessa. Katsoin säätiedotusta ja pilvikarttaa, joka näytti että tämä tuntien ajan kestänyt sade olikin tosi paikallinen eli tässä Ulvilan ja Porin päällä. Tuli ihan mieleen ne hauskat sarjakuvat, joissa yhden ihmisen päälle sataa :) :) Eli Raumalla paistoi aurinko taas koko ajan :) Nyt olin omassa teltassa Merlinin kanssa.

Toisen päivän kisat menivät selvästi paremmin.
Ekalla radalla Merlin oli ihmeen vaisu ja jopa pysähtyi pujottelussa vaikka jatkoikin sitä oikein. Siksi oikeastaan ihmettelin, että yliaikaa ei kuitenkaan ollut "kuin" 4,15 s. Siis yliaikainen mutta 0 jes!

Toinen rata oli hyppyrata ja vaikka kuinka yritin varmistaa yhden ansakohdan (kun seurasin muiden hylkyjä) niin oma katse ei pysynyt koirassa ja niin Merlin myös sujahti väärään putkeen jonka jälkeen sitten Merlin huomasi taas että jaahas näin kävi ja loppu menikin sitten miten meni :)

Kolmas rata oli mielestäni oikein kiva, mutta ohjaajan katsekontaktin puuttuminen toi meille hölmössä kohdin kiellon. Muuten rata meni ok, mutta taisimme sitten mennä melko hitaasti kun yliaikaa oli peräti 7,32 s...

Summa summarum 3 x HYL + tulos 4,15 + HYL + tulos 12,32 ihan tyytyväinen olin eipähän saatu 6 x HYL heh heh :) ja kaiken kaikkiaan oli kiva viikonloppu, aurinko paistoi ja sai rupatella sekä ihailla kavereiden ratoja :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti