torstai 22. syyskuuta 2016

Merlin parantunut hyvin :)

Sterilisaatiosta on nyt kulunut kolme viikkoa. Merlin parantui oikein hyvin leikkauksesta ja jo 12 pv jälkeen pystyin jättämään kaulurin pois koska ei yrittänyt nuolla haavaa.

Näin jälkikäteen huomaa asioita, jotka olisivat tarkkasilmäiselle antanut vinkkejä eturauhasesta johtuvista vaivoista. Merlin välillä nukkui olohuoneessa, ei tullut sängyssä yöllä enää kylkeen kiinni eikä Reijan sylissä mennyt enää ainakaan puoleen vuoteen selälleen. Ja agilityssä joskus pujottelu mentiin ihan kävellen. mm. tämän vuoksi sitä lääkärillä käytettiinkin ja sai sitten hormonilääkitystä.

Nyt kun nämä asiat ovat palautuneet entiselleen, vaikuttaa siltä, että vaivaa on siis ollut pidemmän aikaa joka nyt alkaa helpottaa.

Yllättävää oli se, että Merlin pystyi vielä "kepittelemään" pari viikkoa leikkauksen jälkeen. Taisi olla viimeinen kerta...

Merlinistä on tullut iloinen, pirteä leikkisä koira, jolla on selkeästi enemmän virtaa kuin ennen ja on niin kiva seurata sen menemistä. Nyt pitäisi pikku hiljaa alkaa agitreenit, mahtaakohan siitä tulla oikein agiohjus :)

Merlin yllätti tässä pari viikkoa sitten. Japi oli saanut suru-uutisen ja alkoi itkeä keittiön pöydän äärellä, jolloin Merlin yhtäkkiä hyppäsi hänen syliinsä kaulureineen lohduttamaan. Miten mahtuikin siihen pieneen ahtaaseen väliin ja vielä kaulurin kanssa. On se Merlin viisas koira!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti