lauantai 20. toukokuuta 2017

Päivitystä

Onpas kulunut aikaa siitä kun viimeksi olen kirjoitellut blogiin. Osasyynä siinä on nykyinen kiire uusien työkuvioiden takia. Mutta yritän tässä muistella asioita ja joitakin löytyy kivasti sentään tuolta facebookin puolelta :)

22.4. (?) menimme Reijan kanssa Porin Puuvillassa järjestettyyn mätsäriin - pitkästä aikaa. Nano oli ihan poikkeavan kiinnostunut lattian hajuista eikä siitä tullut sitten oikein mitään. Punainen saatiin, mutta sitten punaisissa ei tullut sijoitusta. Tällä kerralla Nappi-sisko pärjäsi paremmin sijoittuen punaisissa kahdeksan parhaan joukkoon :)

29.4. menin kaverini Jaanan kanssa Ulvilan kirjaston edessä pidettyyn mätsäriin. Nano sai eka kehässä sinisen, mutta voitti sitten siniset ja sitten vielä BIS-kehässä oli kuudes :)
Olin ihan älyttömän hienot palkinnot tällä kerralla! Kiitoksia siis Satakunnan luolakoiraharrastajat :)

Henkilön Merja Mäki kuva.

30.4. juhlittiin vappua lumisessa maisemassa, tosin se sitten suli melko nopeasti pois. Kyllä jotkut joutuivat ihan lumityöt tekemään :) mutten minä saanut tehdä...
Henkilön Merja Mäki kuva.

2.5. saatiin ihailla peuralaumaa ikkunastamme :)
Henkilön Merja Mäki kuva.

Merlinin kastraation vaikutuksia on näkyvissä ainakin karvan muuttuminen ja kasvaminen, joten se piti jo trimmata. Varmaan pitää tehdä sille vielä kesä-look :)
Runsaan puolen vuoden jälkeen se alkoi taas nylkytellä itsekseen lähes joka ilta, jonka vuoksi olin tosi ymmälläni, koska luulin ettei tuollaista enää tapahdu. Siksi käytin sen lääkärillä, mutta eipä siitä mitään vikaa löytynyt. Agilityssä vaikutuksen huomaa siten, että se on menossa keskittyneempi kuin ennen kastraatiota. Voi kunpa vielä jossain vaiheessa uskaltaisi kisaamaan sen kanssa, on ihan huono omatunto kun tuossa olisi niin hyvä kisakoira. Merkin menisi kyllä, mutta itseluottamusta puuttuu ehkä siksi, kun olisi pitänyt ehtiä treenaamaan enemmän. Mutta niin mennään miten keritään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti