sunnuntai 18. kesäkuuta 2017

Spanieli II erkkari Lempäälässä 17.6.2017

Mietin kovasti jaksanko lähteä erkkariin, koska Reija oli vielä häämatkalla ja Nappi meillä hoidossa. No sitten mietittiin, että voidaan me mennä kun otetaan tuo matkailuauto ja että kaipa me pärjätään kolmen koiran kanssa. Ja kun sitten vielä Eijakin ilmoitti sinne Sofin.

Sitten mietin vielä tarkemmin asiaa, ja olisi se ollut liian vaikeaa kolmen koiran kanssa joten sovittiin niin, että näyttelyyn lähdettiin kokoonpanolla anoppi, Nano& Nappi ja minä. Ja kun pääsimme sinne, eipä siellä juuri olisi tilaa ollutkaan asuntoautolle.

Sää suosi taas meitä, pelkkää auringonpaistetta.

Olimme katsoneet, miten tuomari oli arvostellut aikaisemmin, joten ei kovia odotuksia ollut.

Sitten tulivatkin jo kehät ja pian meidän vuoromme Nanon kanssa. Nano sai ERI ja SA. Nano oli 4. paras uros.
Pian tuli Sofi ja minä Napin kanssa. Sofi voitti, molemmat saivat ERI ja SA. Tällä kerralla Nita voitti nartut tullen Suomen muotovalioksi, Sofi oli toinen ja Nappi neljäs. Olin erittäin mielissäni, että Nappi sai ERI ja SA, kun esitin tyttösen ihan ekan kerran :) Hyvä tyttö!

Ihan kiva näyttelyreissu ja ihan kivat arvostelutkin:

Tuomari Vera Smirnova: VAL ERI PU4
"Erinomainen tyyppi, sopiva koko ja luusto, hyvät mittasuhteet, kaunis pää, tummat silmät, hyvä ylälinja, toivoisin enemmän eturintaa, hyvä rungon syvyys, riittävät etukulmaukset, liikkuu hyvin"




Nappi on ollut mummulassa hoidossa viikon, kun nuoripari on ollut häämatkalla ja ihan mukavasti on mennyt, se on niin kiltti tyttö :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti