lauantai 17. helmikuuta 2018

Tallinnan näyttelyt 10.2. - 11.2.

Vuoden alussa aina tulee mietittyä vuoden näyttelyitä ja näytti, että menee melko pitkälle kevääseen ennen kuin jotain näyttelyä meille tulee. Niinpä päätettiin lähteä metsästämään Napille Viron sertiä ja mahdollista cacibia, kun sattui helmikuussa Tallinnassa olemaan 2 näyttelyä samana viikonloppuna.
Päätin varata vähän kivamman huoneiston, peräti 80 m2 omalla saunalla ja kivasti parin kilometrin päässä näyttelypaikoista.

Otettiin molemmat perjantai vapaaksi, jotta pääsemme mukavaan aikaan vielä majapaikalle. Laiva oli Star ja kävimme siellä buffetissa syömässä. Onneksi ilma oli lauhtunut sen verran, ettei tarvinnut pelätä koirien kylmettyvän autossa. Olin ottanut väliseinän pois parihäkistä, että ne saivat olla yhdessä matkan ajan.

Matka meni hyvin ja pääsimme ihan hyvin perille Humala Apartmentsiin. Paikka näytti yhtä kauniilta kuin kuvissa 👍

Valitettavasti ilma alkoi siitä kylmenemään ja huoneistossa oli vain n. 15 C lämmintä. Siinä sitten laitettiin lisäpatteri äkkiä päälle ja sauna, joka taisi olla päällä ainakin kolme tuntia. Peittojen alla värjöttelimme, kunnes alkoi lämmetä. Muuten huoneisto oli oikein mukava. Ihmettelin jo etukäteen, millainen huoneisto on peräti 80 m2, mutta selvisi sitten, että siellä oli jotain erikoisia pikku"huoneita" ja tiloja, joita ei oikeastaan voinut mitenkään käyttää eli tehoneliöitä oli ehkä n. 50. Huoneistossa oli kaikki mukavuudet ja illalla maistui pizza :) Yläkerrassa oli illalla kovia möykkääjiä. Mutta hyvin saimme nukuttua ja koirat olivat ihan rauhallisia. Oli todella kiva juttu, että meillä oli aivan oma sisäänkäynti.

Lauantain 8&9 RN oli Kristine sporthallissa ja meidän kehä oli vasta n. klo 15 aikoihin. Sitä ennen auttelin kaveria esittämään tolleria paras narttu -kehässä. Mikäpä sen mukavampaa, kun sai käteensä ROP-ruusukkeen :)

Oli niin kiva nähdä Jaana ja junnu Toivo, Dinon poika. Oli oikein nätti poika! Ja tietysti oli kiva nähdä muitakin: Eila ja Riemu ja Anne ja Geea.
Meillä meni näyttely hienosti, Nano ROP ja Nappi VSP! Siinä tyttö sai toivotun sertin ja valioitui viron muotovalioksi! Saimme tollerikaverin ottamaan kuvia niin saimme tämän ikuistettua :)


Nanon arvostelu: tuomari Maria Gvozdieva, Ukraina ROP
"Nice type & size. Medium bone. Lovely head & expression, hgood neck and topline. corr. tail. A bit short group. Good angulations. Good coat. Moves well. Nice temperament."

Napin arvostelu: VSP
"Good type, correct size. Lovely head & expression. Corr. ears. A bit short neck. Good topline, correct anguklations. Nice coat. Excellent temperament."

Riemu oli PU2 ja sai viimeisen junnusertinsä joten valioitui EE JMVAksi, onnea sinne!


Huoneisto olikin jo mukavasti lämmennyt ja oli niin kiva mennä saunaan illalla (kuten edellisenä iltanakin).
Nyt illalla yläkerrassa oli aivan hiljaista. 

Sunnuntaina Tallinn Wintercup (kv) näyttelyn kehä oli jo klo 12:06 Sakuhallilla ja paikalla olimme klo 11 aikoihin. Tällä kerralla tuomarina oli vanhempi mies Luis Manuel Calado Catalan Portugali.
Kooikkereita oli tänään kuusi eli yksi oli Lumon ja Hipsan veljen Tykon poika Bruno. Oli niin kiva tutustua heihin ja Bruno oli oikein mukavanluonteinen 😊

Bruno sai tuomarilta kp:n ollen ROP-pentu, onnea heille!
Tänään oli vain Toivo junnuissa ja se sai hienosti junnusertin valioituen näin EE JMVAksi ollen myös PU2, onnea! Nano oli paras uros 😊

Sitten kisasivat Geea ja Nappi nartuissa. Nappi veti tällä kerralla pidemmän korren ja sai näin cacibin, jeee!!! Geea taas sai sertin ja valioitui näin EE MVAksi, onnea!

Sitten olimmekin ROP-kehässä taas omalla porukalla ja Nanohan se pidemmän korren taas veti eli Nano ROP ja Nappi VSP. Kukapa olisi uskonut, että meillä näin upeasti menee näyttelyviikonloppu eli saatiin kaikki mitä oltiin hakemassa!


Nanon arvostelu: 
"Typical, well prop. head, cor. bite, ears, front, good body, topline, moves well."

Napin arvostelu:
"Typical, well prop. head, cor. bite, ears, good body, moves well"

Summa summarum, kaikkien osallistuminen Tallinnan näyttelyihin kannatti, kaikki saivat jotain, niin mikäpä sen hienompaa 👍 Nyt sitten periaatteessa ainakaan ei tarvisisi Viron näyttelyyn mennä ja Napilla puuttuu enää yksi cacib ulkomailta tullakseen C.I.B 😊 

Paluumatkalle olin varannut meille ikkunallisen lemmikkihytin, siellä oli kiva vähän huilailla ennen ajoa kotiin. Kuten aina, lapsia huudahti ihastuksesta: äiti, katso, koiria!!!















 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti