sunnuntai 2. syyskuuta 2018

Oodin & Nanon treffit

Olin mielissäni, kun Marianne Mamia kyseli Nanoa Oodin sulhoksi Porin näyttelyssä heinäkuun lopulla. Oodiin pääsin tutustumaan siellä ja hän olikin oikein ihana kooikkerityttö!

Tässä pari kuvaa Oodista:

Oodi - ihanan suloinen kooikkerityttö
FI MVA FI JVA LV MVA LT MVA SI MVA BY MVA RO MVA RO GR MVA SIV-18        LUCKY NANA'S UN DULCE DIAMOND

Tietysti piti tutkia,ettei ole mitään sukupuu- tai terveysasioita, jotka eivät yhdistelmää puoltaisi. Kooikkeriyhdistyksen jalostustoimikunnalta tuli tieto, ettei ole mitään tätä vastaan ja onnea ja menestystä astutukseen😊

Lucky Nana´s kennelin kotisivuille: http://luckynanas.suntuubi.com/


Niin siinä sitten kävi, että Oodi kävi meillä Nanoa treffaamassa. Nuorellaparilla alkoi esileikki hetimmiten 👍 Nano oli tietysti todella kiinnostunut, mutta ei liian yli-innokas niin ei pelästyttänyt nuorikkoa, olivathan molemmat ensikertalaisia.

Oodi 💕Nano
Jo vajaan puolen tunnin kuluttua nuoripari oli kiinni toisissaan :)


Annettiin Nanon astua vielä toisen kerran, sekin sujui onnistuneesti ja nopeasti 😊 enemmän taisi mennä aikaa kiinnioloon...

Nyt sitten elämme jännän äärellä kuukauden ajan, että tuleeko pentuja. Marianne käy ultrassa silloin, niin saadaan tietää.

Nanolla ja Napilla tarkastettiin tällä viikolla silmät ja polvet, molemmilla oli molemmat priimaa eli polvet 0/0 ja silmät terveet.

Että aika säpinää tässä on ollut! Ja kivaa sellaista...

Ensi viikonloppu kuluukin sitten agilityn merkeissä, kun Raumalla on piirimestikset (Merlinin kanssa 3 yksilörataa ja joukkuerata) ja sitten sunnuntaina aloitan Nanon kanssa kisaamisen medi ykkösissä 😊Ei kommentteja:

Lähetä kommentti