keskiviikko 17. lokakuuta 2018

Vauhdikas viikonloppu 13.-14.10.

Tiistaina kun meillä oli viimeiset jakson agitreenit TVA:n hallilla aloin miettimään, että enkö mä muka ole menossa mihinkään kisaamaan. Eurajoen kisojen ilmo oli mennyt jo ohi ja siinä illalla nukkumaan mennessä huomasin Ylökk kisat, joissa ilmo oli juuri umpeutumassa ja vielä pienet kisat. Kiireellä ilmot sisään ja niin oli päätetty, mitä seuraavana viikonloppuna teen 😅

Nanon kisat olivat lauantaina. Siellä oli tarjolla kolme kisaa, mutta ajattelin, että kyllä meille toisiksi kisoiksi riittää kaksi. Sitten yllättäen Marianne, Nanon tulevien jälkeläisten kasvattaja otti yhteyttä ja kyseli oltaisiinko tulossa käymään tässä ennenkuin hän rauhoittaa kodin tulevaa jännää tapahtumaa varten. Ja niin sovimme, että Reija tulee mukaan ja että ajamme Ylöjärveltä Marttilaan vierailulle.

Tuomarina oli Asko Jokinen, kisaajia medi ykkösissä oli 4. Oikein kiva rata oli ensimmäinen hyppyrata. En ymmärrä miten Nano meni hukkaan putken taakse ja ajattelin, että heti toisen esteen jälkeen tuli sitten hyl mutta suureksi yllätykseksi tuomari ei rokottanut tästä lainkaan ja vielä yllättävämpää oli, etä meillä oli jotain 14 s vielä aliaikaakin eli meidän ensimmäinen nolla!!! Ja sijoitus vielä 2. 😊Toinen rata oli agirata. Siinä Nano aristeli (taas) keinua ja sitten yllättäen jopa pysähtyi kun ei olisi halunnut mennä puomia. Näihin meni sen verran aikaa, että meni yliajaksi muistaakseni jotain 0,49 s mutta oli muuten puhdas 0-rata!!! Ja vielä ainoa tulos neljästä koirasta eli voitettiin! Ihan mahtavaa!
Siis toisen kerran oltiin kisaamassa Nanon kanssa niin saldona eka hypynolla ja kisakirjamerkintä ja sitten voitto yliajalla ja Ylökk kisoihin 2 lahjakorttia :)


Tämän jälkeen lähdimme ajelemaan Marttilaan päin, pari tuntia se kesti.
Siellä oli odottamassa Marianne, Pentti ja koirat Oodi, Onneli ja Orson. Aivan ihania kooikkereita kaikki kolme ja voi että kun oli Oodin masu jo iso! Ihan oli liikuttavaa katsoa sitä pientä tyttökoiraa, jonka masussa on nyt Nanon jälkeläisiä 💗 Kiitoksia Marianne, että saimme käydä luonanne 😊
                               

Oodi ja masu


         

Sunnuntaina lähdin kahdestaan Merlinin kanssa Ylöjärvelle kisoihin. Siellä tuli 2 x hyl ja vieläkin on huono omatunto siitä, etten ollut huomannut Merlinin kanssa treenata noin paljon pidempää pituutta. Eka radalla Melrin kaatoi kaksi viimeistä osaa ja pelästyin että satuttiko. Onneksi ei ja sitten toisella radalla ymmärsi hypätä pitemmälle. Oli radat vaikeita kyllä muillekin kuin meille. Tuomarina Asko Jokinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti