torstai 27. joulukuuta 2018

Messariviikonloppu 14.-16.12.2018

Yksi niistä MUST jutuista vuodessa on osallistuminen päänäyttelyihin Messarissa ja niinpä sinne tänä vuonnakin suuntasimme.
Samalla ajattelimme pitää pikkuloman eli vuokrasin samaisen mökin Tuusulasta kuin viime vuonna. Japi lähti sinne perjantaina jo aiemmin Merlinin kanssa, joten sai meille lämmitettyä saunan valmiiksi.
Reija ja nuoret ja minä lähdettiin matkaan töiden jälkeen ja oltiin mökillä klo 20 aikoihin. Olipa ihana päästä siitä heti löylyihin!

15.12. Helsingin voittaja

Lauantai-aamulla oli kooikkerit heti ensimmäisinä klo 9 alkaen, niitä oli ilmoitettu 29.
Siellä oli myös Eija ja Pete sisko Sofin kanssa, olipa kiva nähdä heitä taas 😊

Tuomarina oli Hans Boelaars, hollantilainen tuomari. Tällä kerralla Nano miellytti tuomaria niin että pääsi PU-kehään tullen kolmanneksi. Uroksia oli peräti 16 tänään joten oli ihan hyvä saavutus.

Nanon arvostelu: ERI SA VAK2 PU3
"Well presented male, not really square in body, prefer to see more front, only little forechest. Pleasing head, dark eye, black earrings, correct bite, good bone & feet, moves well coming & going"


Nappi sai tänään sileän ERIn ollen VAK4, Napin arvostelu:
"Excellent type & size, nice colour & coat, longish head, dark, round eye, correct bite, black earrings, nice front & rear, happy caracter, moves well coming & going"

Sisko Sofi oli VAK2 SA PU4 😊

Ennen poislähtöä meitä tuli moikkaamaan Nanon pennun, Sirin, ostaja poikansa kanssa. Oli niin kiva tavata heitä ja tutustuttaa heidät Nano-isiin ja sen siskoon Nappiin. Eikä huomattu ottaa kuvia...

Tästä olikin hyvä lähteä mökille, saimme nauttia mökkeilystä koko päivän Japin ja Merlinin kanssa. Ja illalla saunaan 😊16.12. Voittaja

Tänäänkin kehä alkoi kooikkereilla, mutta kehä alkoi vasta klo 10. Kooikkereita oli nyt 20.
Tuomarina oli Virpi Montonen. Ennen kehää kuulin, että on tosi tarkka rungon pituudesta, niin ei tarvinnut sitten kauheasti odottaa tuloksia...
Pitkään tuomari tosin mietti valioluokassa kumman laittaa ensimmäiseksi, tälläkin kerralla veti toinen koira pidemmän korren. Mutta sai Nanokin SA joten pääsi PU kehään, siellä oli 4.

Nanon arvostelu: ERI SA VAK2 PU4 VACACIB:
"Kaunislinjainen, tasapainoinen, hyvin kaunis pää, ilme ja korvat. Tasapainoisesti kulmautunut, erinomainen rintakehä. Hyvinrakentunut takaosa. Hyvä häntä ja sen käyttö. Liikkuu hyvin hyvällä ryhdillä"


Nappi oli valioluokan 2, Oili oli 1.
Napin arvostelu: ERI VAK2:
"Tasapainoinen, hyvät mittasuhteet, hieman kapea pää ja korostunut kallo, hyvät korvat. Riittävästi kulmautunut. Hyvä rintakehän pituus. Hyvä häntä. Liikkuu riittävällä askelpituudella. Kaipaa hieman enemmän itseluottamusta"


Tänäänkin saapui Nanon pennun ostaja tutustumaan meihin, nyt tuli Decon ostaja 😊Sen jälkeen vähän shoppailtiin ja sitten lähdettiin ajelemaan kotiin päin.

Oli oikein onnistunut viikonloppu vaikkei noita titteleitä tullutkaan, nähtiin tuttuja, saatiin uusia tuttuja ja vielä mukava mökkeilyviikonloppukin 💓


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti