lauantai 13. huhtikuuta 2019

Pitkästä aikaa päivitystä

Hups, miten se aika vierähtää! Näköjään viimeinen päivitys joulukuun Messarin jälkeen...

Täytyy tunnustaa, että minulla on ollut tässä pitkään selviä vieroitusoireita näyttelyistä, kovasti sinne kehään jo haikailen, vaikka tuntuu siltä että esiintyminen ei mene hyvin pitkän tauon jälkeen.

Koiraelämä meillä on ollut aika lailla seesteistä, kävimme talviaikaan TVA:n treeneisssä Napin, Nanon ja Merlinin kanssa. Uskallus kisoihin varsinkin Merlinin kanssa on mennyttä, saas nähdä miten sen uskalluksen saan takaisin. Nyt olisi ollut hyvää aikaa kisata noiden kolmen kanssa, mutta kiireiden takia on jäänyt. Reija reissasi ja me reissasimme. Nyt Nanolla on doping-aika menossa, koska sen hampaat putsattiin viime viikolla. Kesällä tulossa sen verran näyttelyitä, niin ajattelin ne puhdistuttaa ja samalla tuli tarkistettua että kaikki on kunnossa. Ja tulossa ulkomaan näyttelyreissukin toukokuussa 😊sen takia ostin pienemmät näyttelykärryt Milopetiltä, olivat tosi laadukkaan oloiset - hyvät ja kalliit - onneksi niistä oli tarjous.

Onneksi tuo kolmikko Merlin-Nano-Nappi on niin hyvä lauma, ei minkäänlaista ongelmaa kun ovat yhdessä. Paitsi... tietysti Napilla alkoi juoksut lomamme aikaan  niin Reija tuli evakkoon yksinään meille asumaan viikoksi. Ja yllättävän pitkään hyvät hajut kiusasivat Nanoa. Onneksi nyt tilanne on rauhoittunut ja nuoret taas kisaavat keskenään kuten normaalisti.
Saimme Napin tänään hoitoon 😊





Merlin seuraa nuorten kisaamista, välillä kyllä osallistuu itsekin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti