lauantai 25. toukokuuta 2019

Pöytyä RN 5.5.

Jotenkin alkoi tuntua siltä, että on hirveän pitkä aika viime näyttelystä. Ihan hirvitti ajatus mennä Tanskaan ettei yhtään olisi treenattu näyttelyitä ja lisäksi kun vielä oli niin kiva tuomari kuin Pekka Teini niin pitihän meidän mennä Pöytyälle.

Siellä oli 3 koikkeria, Jaanan Linda, Killa (Kuusipeuran koiria) ja Nano. Oli tiukka kisa Lindan ja Nanon välillä ja tällä kerralla Nano veti pidemmän korren ja sai elämänsä toisen ryhmäsijoituksen RYP-4, vaikka haistelikin kovasti maata.

Nanon arvostelu:
"Mittasuhteiltaan & tyypiltään kaunis uros, jolla vaivattomat liikkeet. Hyvä sukupuolileima. Hyvä vahva kuono-osa. Kauniit korvat & hyvät korvakorut. Hyvä ylälinja & upea lantio. Kaunis väri. Liikkuu pitkällä askeleella. Kauniisti pää ylälinjan jatkeena."Kehän jälkeen olimme sopineet Nanon pennun Decon omistajan Katjan kanssa treffit sinne ja oli niin ihana nähdä heitä! Ja kuinka hieno nuorimies oli Decosta kasvanut. Nano ja Deco tulivat hyvin juttuun keskenään. Yllättäen meitä tuli haastattelemaan paikallislehden toimittaja ja halusi tehdä jutun: meidän julkkikset!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti