perjantai 1. marraskuuta 2019

Seinäjoki KV 26.10.2019

Pääsin agilitykaverin kyydissä Seinäjoen näyttelyyn. Olikin oikein mukavaa ja samanhenkinen Mari ja niin reipas tyttö Heta oli mukana.
Matka kului nopsaan - koira-asioita jutellessa.
Vähän harmillisesti oli aikataulu, kun hänellä oli aikatauluun merkitty klo 10 ja koikkerit taas olivat viimeisinä kehässä. Eli aamulla aikaisin lähtö ja illalla myöhään kotiin.

Oli kiva nähdä taas tuttuja koikkeri-ihmisiä - ja tutustuin uuteenkin. Ja mikä hienointa, Nanon 4 kk pennun omistaja Isabella tuli meitä moikkaamaan äitinsä kanssa!

Siellä oli yksi junnu uros, 2 nuorta, joista yksi oli Nanon Pori kv:ssä voittanut Chriskooi's Herbert ja toinen Katin Vanya. Sitten oli yksi AVO-uros Muskettikoiran Caspian, joka hienosti valioitui nyt, pari päivää täytettyään 2 vuotta, onnea vielä 👍
Tuomari oli aika tiukalla päällä, kun antoi vain Nanolle ja tälle AVO-urokselle SA:N ja niin Nano voitti urokset 😀

Narttuja oli ilmoitettu kolme, mutta kehään tuli vain Linda Jaanan kanssa. Ja tietysti kaunis Linda sai ERI ja SA ja taas kilpailtiin yhdessä ROP-kehässä. Tuomari tykkäsi kovasti molemmista, Varsinkin LIndan liikkumisesta tykkäsi enemmän, mutta tytöllä kun oli hormonien takia vähän vaatetus vähissä, niin tuomari laittoi Nanon ROP:ksi 😊 Onnea Jaana ja Linda VSP!

Nanon arvostelu / tuomari Jouko Leiviskä:
"Erinomaiset mittasuhteet omaava, vankkarunkoinen, hieman lyhytkaulainen. Kaunis kuono-osa. Kauniit oikeamuotoiset silmät. Erinomaiset korvahapsut. Hyvin kulmautunut takaa. Erittäin hyvälaatuinen turkki. Toivoisin hieman lisää valkoista, muuten kaunis kirkas väri. Liikkuu erinomaisella askeleella."


Jäätiin isoon kehään ja siellä näin tutun fieldiomistajan. Siinä sitten rupateltiin kuulumisia, kun kehä vähän viivästyi. No olihan se todennäköistä, että kätellään heti pois mutta jos ei isoon kehään ikinä jää niin ei ole lainkaan mahdollisuuksia... Nano oli aika lailla väsynyt ... silti jaksoi esiintyä vielä isossakin kehässä 😊

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti