lauantai 4. heinäkuuta 2020

Nappi tiineenä!!!

Kyllä on ollut vaikea olla kirjoittamatta blogiin meidän pienestä minilomastamme kesäkuun alussa, mutta koska Nappi jäi viime kerralla tyhjäksi, niin emme uskaltaneet hiiskua asiasta somessa ennen tiineyden varmistumista.

Ajelimme la 6.6. Jyväskylään, olimme varanneet meille muutamaksi päiväksi huoneiston Harbour apartmentsilta. Olin kuvitellut, että parveke olisi sinne sataman suuntaan, mutta eipä ollutkaan. Kiva olisi ollut, mutta olihan se muuten oikein kiva huoneisto kaikilla mukavuuksilla (no saunallista ei saatu varattua).



Sunnuntaina kävin kyläilemässä Nanon pennun Onnin perheen luona, jotka asuvat Jyväskylässä. Kävimme yhteislenkillä ja saimme rupatella. Onnista oli kasvanut niin ihana komea poika! Kiitokset Hurmeen perheelle, että sain käydä ja että olette kasvattaneet Onnista onnellisen ja ihanan perheenjäsenen!



Sunnuntaina oli treffit Rosan ja komean uroksen Redin kanssa (Muskettikoiran Caspian). Tykästyivät hyvinkin toisiinsa ja astutus oli helppo. Kerran käytiin kaffeella siinä välissä 😀. Kuten kuvasta näkyy, oli kyllä hienot maisemat!



Jyväskylässä oli niin kiva käydä hölkkälenkillä rantakadulla!


Illalla avasimme skuppapullon onnistuneiden treffien kunniaksi...


Maanantai-aamun lenkkeilyä hienoissa maisemissa...



Maanantain kävimme moikkaamassa Napin ja Nanon kasvattajaa Eijaa ja koiruleita. Emme korona-epidemian takia uskaltautuneet sisälle, vaan kävimme vaan koirien kanssa lenkillä. Sen jälkeen lähdimme taas Rosaa ja Rediä tapaamaan. Ja sekin tapaaminen oli oikein onnistunut.

Tiistaina olimme sopineet treffit Eilan kanssa, että Nappi ja komea Riemu taas tykästyisivät toisiinsa. Ja sehän kävi nopsaan! Riemu taisi olla jo viime syksystä oppinut mitä tehdä :)
Paikka oli myös hieno, Puijon tornin luona!




Tämän jälkeen menimme huoneistolle Jyväskylään, kasasimme kamppeet ja siivosimme ja lähdimme. Olisimme me voineet olla siellä vielä yön, mutta päätimme lähteä jo tiistai-illalla sekä Reijan työasioiden takia että siksi kun halusin yllättää mieheni: hän kun on ollut yksinään Merlinin ja Nanon kanssa tämän ajan.

Nyt sitten alkoikin hirveä odottelu, että miten käy, onnistuiko astutus ja tuleeko Napin masuun vauvoja... ja niinhän sinne tuli! Ihanaa 💓

Ultrassa näkyi kaksi pentua, nyt sitten toivotaan parasta, että lopputiineys sujuisi hyvin. Noin neljän viikon kuluttua jännätään mitä röntgen kertoo, sitten synnytystä ja kaikkea siihen liittyvää ja tietysti, että kaikki menee hyvin 😃











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti