sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Mynämäki 18.5.

Ilma oli mitä mahtavin, aurinko paistoi, vaikka sääennusteet lupailivat sadekuuroja ja ukkosta. Kuuma kyllä oli ja olimme paikalla aivan liian aikaisin, jolloin oltiin sitten jo aika väsyneitä, kun viimein kehään päästiin. Siitä ehkä tuomarin viimeinen kommentti.

Arvostelu: EH

Rather too tall, excellent bones, very strong skull, correct dentition, pigmentation and earrings, correct neck + topline. could be more compact, excellent chest, correct angulations, could show more drive in movement.

Kaiken kaikkiaan olin Merlinistä todella ylpeä, se oli todella hienosti pöydällä, kun tuomari tutki. Ja seisoi tuomarin edessä hyvin, itse kyllä olisi pitänyt siirtää sitä takaisin vasemmalle kun välillä hiipi eteenpäin. Itse luen tuosta arvostelusta, ettemme saaneet ERIä koon vuoksi ja that's it, ei sille voi oikein mitään. Tuomari mittasi Merlinin ja jotkut tuomarit koosta rokottavat, jotkut eivät. Harmi vaan että tämä tuomari oli näitä ensimmäiseen kastiin kuuluvia... eli ei kannata siis mennä enää tälle tuomarille.

Paikalla oli myös pari aivan valloittavaa pentua, 11 viikkoisia. Ja Merlin oli aivan innoissaan, kun sai taas leikkiä Nitan kanssa.

 

2 kommenttia:

  1. Näyttely on todella vaikea laji, ettei kannata miettiä arvostelua liikaa. Ensi kerralla voi olla ihan ERIlainen lausunto. Hieno, että Merlin toimii hienosti kehässä. Olet tehnyt hyvää työtä pojan kanssa! Ole ylpeä! :) Lena

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia, kyllä me vielä joskus saadaan ERIlainen lausunto (hauska tuo ERI...), tiedä vaikka se tulisi jo lauantaina :-) eli pitäkäähän taas meille peukkuja pystyssä!

    VastaaPoista