maanantai 27. toukokuuta 2013

Rauma show 25.5. / Nagler-Magal Yolanda

Eipä sitten taaskaan onnistuttu saamaan sitä ROP-voittoa, vaikka nyt olisi ollut hyvät mahdollisuudet, kun oli vain kaksi kooikkeria. Ollaan Merlinin kanssa kovasti treenattu tuomarin käsittelyä, mutta näköjään ollaan treenattu enemmän pöytäjuttua ja kun tuomari sitten tuli, niin Merlin teki joka kerta pienen väistöliikkeen, joka tiputti meiltä SA:n. Tietysti pitäisi olla tyytyväinen, kun saatiin ERI, onhan sekin saavutus...
Tuomari sanoi kehässä: I like him, but...
Tuntuu vähän siltä, että meidän kulmakivemme on joko korkeus tai arkuus. Onneksi jälkimmäistä voi treenata.

Arvostelu:
balanced, typical male, well proportioned head, good eyes and pigment, good neck, top line and tail set. Good ribs and chest. Correct angulation behind, sound movement, needs a bit more ring experience, correct coat and texture of coat, sound movement. Nice, needs time.

Olin silti todella mielissäni, että toinen kooikkereista, Nekku, sai tällä kertaa ERI:n ja SA:n joka toi sitten heille ROP-tittelin ja sertin. Se oli heidän ensimmäisensä. Oli kiva katsella, kuinka onnellinen oli koko perhe :-)

2 kommenttia:

  1. ONNEA ERI-arvostelusta! Kyllä, se SA varmasti tulee... Usko mitä tuomari laittoi arvosteluun - "needs time"! Ei ole hätä, Merlin on nuori! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia, kyllä siitä ERI:stäkin saa olla tyytyväinen :-)

    VastaaPoista