maanantai 12. elokuuta 2013

11.8. Kooikkereiden kesäpäivä

Aamulla lähdimme ajamaan suunta kohti Kaarinaa, Tuorlan majataloa.
Päätin sinne minäkin lähteä, kun kuulin että Merlinin sisko Velda on sinne tulossa.

Siellä oli ensimmäisenä ohjelmana meidän ryhmällä luento spanielien taipumuskokeesta. Oli tosi mielenkiintoista, suuri kysymys vaan pyöri mielessäni että miten ihmeessä saisin Merlinin uimaan ihan vapaaehtoisesti 5 m veteen päin. No ehkäpä se onnistuu joskus...
Sitten haimme koirat ja  ne pääsivät tutustumaan kanin sekä fasaanin raatoihin ja myös noutokapulaan, johon oli kiinnitetty linnun siipi.
Ruokailun jälkeen alkoi meidän vuoro agilitykoulutuksessa. En kyllä muista yhtään kuka kouluttaja oli, mutta olin todella tyytyväinen siihen, minkälaisia vinkkejä sain tästä eteenpäin. Positiivisena kouluttajana kehui, kuinka hienosti Merlin haluaa tehdä töitä kanssani :-)
Agilityn jälkeen oli vuorossa kahvi, jossa vielä pääsi höpisemään kavereiden kanssa ja sitten pitikin jo lähteä kotiin päin. Edessä oli kahden tunnin ajomatka kotiin, niin en uskaltanut jäädä pidemmäksi aikaa, vaikka olisikin ihan ollut tarpeen päivän viimeinen ohjelma, näyttelykoulutus.
Antoisa päivä kaiken kaikkiaan ja sen kruunasi vielä hieno ilma, mitä parasta ei tehnyt hellettä kuitenkaan.
Tämän päivän jälkeen päätin, että ehdottomasti ensi vuoden kesäpäivillä pitää olla koko viikonloppu, missä sitten ne pidetäänkin ja ehkäpä saan isännänkin sinne mukaan :-)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti