maanantai 26. elokuuta 2013

25.8. Tervakoski kv näyttely

Lähdimme reissuun Reijan ja Merlinin kanssa sillä mielellä, että hieno homma, jos saamme ERI:n ja jos vielä saataisiin hyvä arvostelu alkuperämaan eli hollantilaiselta tuomarilta. Kooikkereita kun oli ilmoittautunut peräti 15 kpl sinne. Oli hauska nähdä taas Merlinin siskoa Nellaa ja Iiris-pentua sekä tietysti omistajia.
Kehä oli jonkin verran myöhässä johtuen siitä, että tuomari seisotti pitkään, mutta minä ainakin olen mielissäni, jos tuomarilta saa arvosteluna muutakin kuin pari riviä. Ja mikäpä siinä oli odotellessa kun ilma oli mitä mahtavin, aurinko paistoi kuten viime vuonnakin Tervakoskella, joka oli meidän eka näyttely.
Sitten olikin kooikkerien vuoro. Ensin oli 3 junnua, ja yhtäkkiä olikin jo meidän vuoromme. Menimme sinne komean Tristanin kanssa, epäilin suuresti että jäämme toiseksi.
Pöydällä Merlin vähän arkaili mutta meni kyllä ihan ok, tuomari sanoi että on iso ja kysyi olenko mitannut. Tuomari oli mielestäni erittäin mukava eikä Merlinkään aristellut, vaikka jonkin verran pitelikin. Sitten pakolliset kuviot ja tulos ERI. Sitten Tristan sai myös ERI:n ja tuli kilpailukehä. Merlin meni mielestäni todella hyvin ja niin siinä sitten kävi, että voitimme Tristanin (tällä kertaa...) Ja saimme vielä SA:n joten pääsimme jatkamaan paras uros -kehään. Sielläkin Merlin sijoittui eli neljänneksi eli tulos ERI1 SA PU4 VASERT  siis paljon enemmän kuin odotimme :-)

tuomari Gerda Halff van Boven, Alankomaat:
biggest size but well balanced all over, masculine head. nice dark eye and expression. typical earset and earrings. good length of neck and angulated in front and behind. good bone, body and tailset. Moves very well in nice coat condition. typical tail carriage and nice temperament.

 Mahtava arvostelu mielestäni rodun alkuperämaan tuomarilta! Eikä onneksi rokottanut tuosta koosta...


 
Niin, piti vielä lisätä, että oli kiva tavata kaikkia tuttuja Tervakoskella, sekä 2- että 4-jalkaisia ja saada taas uusia tuttavuuksia :) Sitten meillä on usein näyttelyissä "hovikuvaaja" Suvi, jonka avulla saamme mahtavia otoksia kehävierailustamme, kuten ensimmäisestä kuvasta näkyy, kiitoksia Suvi!

2 kommenttia:

  1. ONNEA taas upeasta näyttelytuloksesta! Saat olla ylpeä kehätähdestäsi! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia, olin eilen ylpeä Merlinistä agilityn puolellakin :) Kunpa vaan ei lauantaina ihmis/koiramäärä hälinöineen yms. häiritsisi liikaa...

    VastaaPoista