keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Merlin hierojalla 3.2.

Maanantaina oli Merlinillä aivan uusi kokemus: aivan vieras mies (Mika Frigård) hieroo.
Olin kyllä melko epäileväinen, että tuleeko eka kerrasta mitään, kun tietää Merlinin arkuuden. Tämä arkuus oli myös yksi niistä syitä, miksi päätin viimein aloittaa Merlinin hieronnat - sen lisäksi, että oppii vieraan käsittelyyn, niin saa sitten kaikki jumit lihaksista pois ja pidettyäkin loitolla.

Annettiin Merlinin totutella jonkin aikaa, arkuutta selvästi oli hierojaa kohtaan.
Sitten tuli aika, että käytin vähän pakkoa kyljelle laittoon, oli kyllä epäileväinen mutta sain pysymään siinä. Ja vaikka ei pystynyt rentoutumaan melko pitkään aikaan, niin kyllä sieltä sitten jossain vaiheessa se rentoutumisen huokaus tuli ja yllättävää kyllä, Mika sai hierottua ja venyteltyä Merlinin aivan kokonaan. Sitten vielä lopussa teimme vähän näyttelykoulutusta, minä seisotin ja Mika tutki hampaat ja kopeloi, siis Merliniä :).
Meillä riitti kovasti juttua Mikan kanssa, kun oli niin paljon yhteisiä asioita mm. koiramme olivat lähes saman ikäisiä.
Varasin heti seuraavan ajan parin viikon päähän.
Nyt lauantaisin näyttelykoulutusta, tätä hierontaa 1-2 krt/kk ja sitten muutama muu treenijuttu, niin eiköhän siinä olla ainakin parannettu mahdollisuuksia tulevissa näyttelyissä, jos siellä satutaan arvostelemaan maassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti