tiistai 4. helmikuuta 2014

Parkano RN 1.2.

Niinhän siinä sitten taas kävi, että oli kaikki mahdollisuudet (kuten Raumallakin) ja tuloksena lähes paniikki ja EH. Merlin kun oli siellä taas ainoa uros.

Heti kehän laidalle päästyäni katsoin, ettei sitten ollut kehässä ollenkaan arvostelupöytää ja meidän akilleen kantapää tuntuu olevan maassa arviointi, varsinkin kun sitä ei usein ole ollut. Pöytäarvostelu ei tuota enää Merlinille ongelmia. Siinä vaiheessa kun tuomari tuli rullamittansa kanssa, peli oli oikeastaan pelattu. Merlin aristi kovasti ja meni taaksepäin. Tuomari oli kyllä kiltti ja antoi jopa Merlinille makupalaa, mutta eipä se sekään auttanut. Hän sai kyllä katsottua hampaat ym mutta kyllä sen tiesi että eipä tarvitse unelmoida mistään ERI:stä.  EH tuli kuitenkin, olisi se voinut olla vaikka mitä muutakin. Hyvä arvostelu muuten oli:

2v kookas uros, joka saisi olla tiiviimpi rungostaan, antaa turhan pitkän kuvan, hyvä sukupuolileima, hyvät pään mittasuhteet, voim. kulmakaaret, hyvät silmät, korvat ja korvakorut, erinom. kaula, voim. luusto, eturaajat tulisi olla suoremmat, hyvä runko, hyvä häntä ja hännän kiinnitys, liikkuu hyvällä askelpit. hyvä väri ja karva, tarvitsee vielä kehätottumista

Vaikka mieli oli maassa oman kehän jälkeen, saimme iloita siskon valioitumista. Narttuja oli kaksi nuorissa ja yksi valio. Velda voitti nuoret ja paras narttu-kehässä tuli toiseksi, mutta sai tietenkin sen sertin ja niin Veldasta tuli FIN MVA, vaikka ehti olla 2 v vasta kymmenisen päivää. Kyllä Velda on todella kaunis ja ihana pakkaus, onnea siskolle!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti