sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Nipsu kipeänä :(

Nipsu alkoi yhtäkkiä viime sunnuntai-aamulla kääntää koko ajan päätään ja sitten horjua kovasti sille puolelle korvaa. Ensin pelästyin jotain halvausta, mutta sitten Reija sanoi, että todennäköisesti on sisäkorvantulehdus.
Onneksi sain jo maanantaiksi lääkärin ja hän oli Reijan kanssa samaa mieltä. Korvat puhdistettiin ja lääkekuuri päälle. Nipsu muuten on kovin pirteä eikä yhtään tunnu huomaavan että on jotain omituista eli ei ole pahemmin kuitenkaan kipuja. Samat leikit ja lenkit on tehtävä silti.
Lääke ja puhdistukset ovat alkaneet vaikuttaa ja perjantaina lääkärikäynnillä todettiin Nipsun olevan jo paremmalla mallilla. Pikkasen vielä kääntää päätä ja joitakin horjahduksia tulee välillä, mutta muuten tuntuu jo melko normaalilta. Sen verran Nipsu kuitenkin tajuaa häiriötä tasapainossa, ettei itse hyppää sängylle eikä alas siitä ...onneksi.
Oli kyllä viikon alussa niin kamalaa katseltavaa, että meinasi itku tulla ja kuten lääkärikin sanoi, niin jos oltaisiin nähty että Nipsu asiasta kärsii, niin olisi pitänyt tehdä toinen päätös. Mutta hyvä näin, meidän vanhus sai vielä lisää aikaa ja ehkäpä päästään vielä juhlimaan rakkaan kavaljeerimme 13v päivää 17.10.

Hauska juttu siellä Ulvilan kunnan eläinlääkärillä kävi (jossa siis kävimme eka kerran) eli kun hän kysyi koiran ikää ja sanoin että täyttää kk päästä 13 v niin hän oli aivan ihmeissään, että miten tuon näköinen koira voi olla noin vanha että hän on nähnyt paljon vanhemman näköisiä paljon nuorempia koiria. Ja sanoi, että on sitten todellakin vanhin hänen hoitamansa kavaljeeri. No onhan se totta, että nuorelta Nipsu näyttää, kun ei ole yhtään harmaantunut. Pidetään nyt peukkuja meidän Nipsu-vanhuksellemme että tästä kokonaan parantuisi.

Sillä on myös hormonikapselin vaikutus loppunut, vuosi sitten suunnilleen laitettiin viimeksi. On selvästi piristynyt ja jopa onnistunut kepittelemäänkin, että voi ne hormonit vielä noinkin vanhalla hyrrätä :) Merlin vaan on kovin kummissaan uusista hajuista ja välillä tuntuu ajattelevan, että hei Nipsu onkin tyttö uusine hajuineen ja pitää välillä toppuutella, että antaisi Nipsun olla rauhassa. Ihan liehittelee kuten narttuja, voi sitä höppänää :)

tässä pojat eilisissä kisoissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti