keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Harjavallan kaupunkitaistelu 30.8.2014

Edellisen viikonlopun kisaaminen taisi olla väsyttänyt Merliniä sen verran, että tiistaina 26.8. se suurimman osan aikaa vain haisteli maata, jota se ei ole todellakaan tehnyt ennen. Tai sitten Nipsun hormonikapselin vaikutuksen lakkaaminen on sekoittanut liikaa Merlinin päätä, kun se luulee Nipsun olevan ihana tyttö uusine hajuineen. Näillä ajatuksilla menimme perjantaina 29.8. harjoittelemaan taistelurataa, se on jaettu viikkoa ennen kaikille osallistujille, että saa opetella viikon ennen kisaa. Merlin oli kaikkea muuta kuin kuulolla ja jopa helpon takaa kierronkin piti viedä eikä hakenut sitä kuten normaalisti ja välillä ihan käveli että sain vetää perässäni. Hoh hoijaa, voitte vaan kuvitella, mitkä olivat ajatukset, kun seuraavana päivänä oli vuoden joukkuekisatapahtuma ja vielä oman seuran järjestämä.
Maksien aikaan olin ratatyöntekijänä ja sitten pian tulikin jo meidän vuoromme. Merlin meni aivan upeasti. Yhdessä kohdin putkeen meno vei pikkasen aikaa, mutta olin todella tyytyväinen, ratavirheitä 0 ja yliaikaa 0,1 s ottaen huomioon, että rata oli 3-luokan tasoa kuten oli ihanneaikakin.
 me olimme medeistä (5 x 4 kpl) 5. paras tällä tuloksella.
Kaupunkitaistelun voitti odotetusti tänä vuonna RKS, jolla oli kisassa kovatasoisia 3-luokan koiria ja niiden mahtavia ohjaajakonkareita. HARJA oli hienosti 3. tällä kertaa kisaajina yksi 3-luokan koira, kaksi 2-luokan ja muut 1-luokkalaisia tai möllejä.
Taistelun jälkeen oli vielä epikset 3-luokan tasoisella radalla, radan sai mennä kahteen kertaan. Eka rata meillä olisi ollut 0 ratavirhettä, mutta harmilloisesti merlin tiputti riman tiukassa U-käännöksessä. Toisella kertaa sekin meni hienosti ja yliaikaa oli vain runsas sekunti. Tällä tuloksella pääsimme toiseksi! Hieno tulos ajatellen, missä porukassa kisasimme :)
Kaiken kaikkiaan hieno päivä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti