keskiviikko 12. marraskuuta 2014

9.11. JKL KV näyttely

Viikonloppu oli varattu Eijan vierailulle ja näyttelylle. Menimme Jyväskylään jo lauantaina, jotta kerkiämme käymään Eijan luona. Harmilloisesti agikisat olivat vain kolmosille lauantaina ja näyttelypäivänä olisi sitten ollut ykkösille ja kakkosille. Olisi mennyt kaksi kärpästä samalla iskulla. Mutta ehkä siinä olisi ollut jo liikaa ohjelmaa.

Oli kiva tavata taas Eija ja Velda sekä kaikki cavat... oli siinä monta ihanaa rapsuteltavaa. Veldasta ei vielä tiineys päälle näkynyt, mutta kovin ahne näytti olevan makupaloille. Merlin tuli hyvin toimeen kaikkien Eijan cavojen kanssa ja ... on se Velda aivan valloittava pakkaus!!!
Eija oli yllättäen muistanut, että tarvitsisin rahia Nipsulle, kun se ressukka ei oikein pääse kunnolla enää hyppimään sänkyyn ja pois. Kiitoksia kovasti, tuli kyllä todella tarpeeseen :)

Su aamuna sitten lenkin lisäksi vain laiskottelimme, kun odotimme koska kannattaa lähteä Paviljonkiin ajelemaan. Tavoitteena en edes ajatellut sertiä vaan tavoitteena oli päästä PU-kehään. Ja tämä tavoite saavutettiin - ihan hyvä niin. Tuomari oli ihan mukava vanhempi mies.

Manuel Loureiro Borges, arvostelu ERI SA AVO1:
" nice head and expression, good neck and topline, good proportions, nice coat, good front, strong bone, good angulations, nice mover"

Eipä siinä lukenut mitään negatiivista, mutta selvästi oli turkkituomari, ja Merlinillä on tällä hetkellä karvalähtöä...vaikkakin luki että nice coat...

Oli kiva tavata taas tuttuja :)

Kaiken kaikkiaan kiva viikonloppu, vaikka kotimatka oli aika raskas ajaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti