sunnuntai 8. helmikuuta 2015

1. viikko pentujen kanssa

Keskiviikkona tuli Nappi hoitoon, koska sillä olisi muuten ollut liian pitkä yksinolo kotona ja mikäpä sen mukavampi kuin saada tänne leikkikaveri Nanolle ja samalla Merlinkin saa pikku hiljaa tottua myös siihen. Vapaaksi sitä ei olla uskallettu päästää pentujen kanssa, ettei sietokyky ylity. Ostin sille varoiksi kuonokopan ettei tartte pelätä mitä Merlin tekee ja siten ollaan yritetty niitä tutustuttaa.

Nanon kanssa Merlin jo leikkii kivasti, vaikka tietysti siinä on tiettyä varovaisuutta, kun Merlin ei oikein tiedä, miten noin pienen kanssa pitäisi leikkiä ja kun Nano menee heti pienestä leikkimurinasta selälleen.

Torstaina käytiin Petporissa pentutreffeillä, sielläkin kaikki meni ihan kivasti, Nappi on kyllä selvästi uteliaampi ja eloisampi, Nano katselee vähän enemmän taustalla, mutta meni kyllä sitten aina välillä katselemaan kauemmaskin.

Perjantaina Nappi oli hoidossa ja menin pentujen kanssa käymään työpaikalla ja sitten kävin vielä siskon luona näyttämässä pentuja. Alkoi jo olla kova kiire ruokaa laittamaan, joten visiitti oli vain käynti pihalla.

Lauantainakin Nappi ja Nano saivat leikkiä keskenään ja nyt Nappi oli nuoren parin kanssa yötäkin. kaikki meni kivasti. Tuo harmilloinen talvimyrsky vaan tuo kaikenlaista syötävää pihalle ja koko ajan on sitten suussa kaikkea nannaa.

Yritin punnita pennut, mutta meidän henkilövaaka on niin epätarkka, etten usko painoihin. Se on kyllä varmaa, että Nano painaa enemmän kuin Nappi eikä ihmekään kun näkee millainen ahmatti se on... pitää vaan tarkkailla koko ajan tuota painoa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti