maanantai 2. helmikuuta 2015

Nano ja Nappi saatiin kotiin!

Koitti vihdoin se päivä, jolloin pääsimme hakemaan pennut kotiin (pennut 8 viikkoa). Sunnuntaina oli Japilla vapaa, joten 1.2. pääsimme aamulla lähtemään. Valitettavasti Reija oli sen verran kipeä, etteivät he päässeet mukaan, mutta toisaalta kaikki meni hyvin näin kahdestaankin.
Oli aika kamala ajokeli, lunta satoi eikä teitä oltu kaikkia edes aurattu. Päästiin kuitenkin ongelmitta Jyväskylään. Siellä jo odottivatkin Eija ja Pete.
Paperit kirjoitettiin ja Eija laittoi suuren määrän tavaraa ja penturuokaa mukaan ja tietysti otettiin kuvia, halusin yhteispotretin Eija-kasvattajasta ja pennuista.
Sitten pitikin jo lähteä, että päästäisiin vielä valoiseen aikaan ainakin jonkin matkaa.
Nappi ja Nano laitettiin takapenkille kevythäkkiin ja minä istuin viereen.
Matka menikin ihan mukavasti, vaikka ne heräsivät jo heti Tampereen jälkeen. Kovasti olivat touhukkaita ja pissasivat häkkiin - niin ne pennut tekee :)
Kotipihalla Reija päästi Merlinin pihalle ja minä nostin pennut myös pihalle tutustumaan Merliniin. Videotakin kuvattiin, mutta taisi olla pause päällä :) Tutustuminen meni todella hienosti.
Täällä Ulvilassa oli satanut melko lailla lunta ja maisemat olivat aivan ihanan talviset lumisine puineen. Kävin Merlinin kanssa pariin kertaan lenkillä ja ihastelin maisemia - kaunista!
Ilta oli aika lailla vilkas ja yö meni meillä oikein mukavasti, vaikka Nano joutui kyllä omaan petiinsä.
Aivan ihana otus!!! Merlin väistelee vieläkin jonkin verran Nanoa, mutta toisaalta se seuraa Nanoa jatkuvasti ja käy haistelemassa.
Reija ja Teemu veivät Napin kotiinsa. Siitä se sitten alkoi meidän yhteiselon opettelu.
Vaikka vähän vieläkin hirvittää, niin toisaalta tämä on aivan mahtavan uuden elämänvaiheen alku, jännityksellä odotan tulevia aikoja :)

Nano


Nappi

kuvia eilisestä hakumatkasta ja tästä päivästä löytyy:
http://merjamaki.kuvat.fi/kuvat/1.2.+-+2.2./
salasana: nano1

Kiitoksia Eija-kasvattajalle että saimme pienokaiset, toivottavasti hän ja isin omistaja Outi saavat joskus olla ylpeitä jälkikasvustaan :)

Nyt jatkossa blogi tulee täyttymään sekä Merlinin että Nanon tekemisistä... ja varmasti myös Napin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti