sunnuntai 23. lokakuuta 2016

Seinäjoki KV 22.10.2016

Viikolla näytti jo enteilevän ilmojen kylmentymistä, joten meillä vaihdettiin varoiksi talvirenkaat alle ennen Seinäjoelle lähtöä ja kyllä siellä matkalla vähän räntää sateli ja oli vain yksi aste lämmintä. Eipä ainakaan tarvinnut jännittää kelin huonontumista :)

Hain Reijan & Napin Porista aamuyhdeksältä ja siitä sitten ajo n. 2,5 h Seinäjoelle. Emme ole ennen käyneet Seinäjoki Areenalla joten siihen paikkaan oli kiva tutustua. Piha-alueella oli jonkin verran remonttijuttuja mutta ei meitä pahemmin haitannut, koska meillä oli koirakärryt mukana.

Näyttelyvihosta nopeasti kurkkasin, keitä tullaan kehässä näkemään ja yllätyin kun oli vain kaksi urosta, Nanon lisäksi tricolour kooikkeri. Ja nartuissa taas oli 7 kpl, jotka olivat tulleet metsästämään sertiä. No Nappi ei sertiä enää olisi tarvinnut, mutta cacibia sillä ei vielä ole. Ja sitten siellä Reija sanoi, että kyllä Nanokin voi C.I.B metsästykseen käyttää toisen kotimaan Cacibin niihin neljään tarvittavaan.
Tuttujakin siellä näkyi ja sitten saatiin uusia tuttuja siellä. Tämä on hieno juttu, kun saa aina uusia tuttavuuksia ja näkee vanhoja tuttuja :)
Ja samoin kooikkereissa, suurin osa oli sellaisia etten ollut nähnyt (tai ainakaan en muistanut nähneeni) ja sitten oli ainakin yksi tuttu Oorbellen Naomi, nuori nätti narttu, joka oli meidän kanssa Kurikan ryhmänäyttelyssä.

Sitten alkoivat kehät ja taas oltiin Nanon kanssa ensimmäisiä. Tuomari oli oikein ystävällinen ja tuntui heti tykkäävän kovasti Nanosta. Kysyi minulta, haluanko pöydän ja tietysti halusin, jos mahdollista. Ei Nanoa pahemmin yleensä haittaa, vaikka lattiallakin tutkittaisiin, mutta ajattelin että onhan se kivampi että pöydällä katsotaan ja uskoin muidenkin niin toivovan.
Nano sai ERI ja SA :) Toinen uros sai todennäköisesti värinsä takia hylätyn, joten paras uros -kehässä Nanosta tuli sitten paras uros :) Tuomari sanoi siinä että harmillisen vähän tuli tänään uroksia että kiitos että tulitte :)
Nartuilla tuomari tuntui olevan melko tiukka. Kaksi sai yllättäen H:n ja Nappi aristeli sen verran, että sai EH:n ja niin siinä sitten kävi, ettei mikään narttu saanut tällä kertaa sertiä. Valionarttu sai ERI ja SA ja veteraanimummo Wiia sai ne myös ja siitä tuli paras narttu. ROP-kehässä Wiia veti pidemmän korren, tykkäsi kovasti molemmista muttei voinut vastustaa tällä kerralla tuota mummoenergiaa :)
Näin Nano oli ensimmäistä kertaa VSP saaden sertin ja cacibin ja taas saatiin viedä kotiin tuliaisina kolme ruusuketta ja pokaalia :)

Nanon arvostelu / tuomari Pia Itkonen: ERI SA NUK1 SERT CACIB VSP
"Tyypiltään erinomainen, kaunislinjainen uros, kaunisilmeinen pää, hienot korvakorut. Hyvä kaula, selkälinja ja häntä. Tasapainoiset kulmaukset. Kokoon sopiva raajaluusto. Hyvät käpälät. Käyttää häntää liikkeessä edukseen. Taka-askel voisi olla pidempi. Erinomainen karvapeite ja väritys"

Nano VSP ja Manusia's Olivia "Wiia" ROP ja VET-ROP

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti