sunnuntai 9. lokakuuta 2016

Spanieli erkkari 8.10.

Otettiin taas koirarattaat käyttöön, on ne niin kantamista helpottavat ja koirat tykkää olla siinä. Ei tarvitse kantaa häkkiä eikä pelätä ruuhkassa että joku koira nappaa kiinni.
Oli oikein mukava tavata taas niitä monia kooikkerituttuja, sekä koiria että niiden omistajia, ja tavata myös uusia tuttuja.
Pian sitten kehät alkoivatkin ja oli meidän vuoromme, kehään mentiin Junnun kanssa peräkkäin. Arvasin jo entuudestaan että peräkkäin on Sasu, Nano, Junnu ja Lumo. Sasun edessä oli sitten vielä yksi Bullbenz uros.
Nano käyttäytyi muuten oikein kivasti, mutta taas piti vähän komennella minua. Nano & Junnu saivat molemmat ERI:n, itse asiassa taisi kaikki junnu-urokset saada sen. Sitten tuli kilpasarja, jossa Sasu voitti hienosti, Nano oli kolmas, Junnu tällä kertaa neljäs ja Lumo viides. Täytyy tunnustaa, että pikkasen pettynyt olin, mutta tällaisia nämä näyttelyt vaan ovat ja ehkä hyväkin että välillä palautetaan maan pinnalle :)

Nanon arvostelu / tuomari Ricky Lochs-Romans, Alankomaat ERI NUK3
"22 months. Nice harmony between head, body bone & tail. Beautiful blaze gives typical expression. Nice ears, strong ear bells. Front & back correct & normal. Beautiful body. Good tail. Moving very easy but sometimes a little proud on tail"
Sanoin sitten, että nyt sitten tyttöjen täytyy yllättää, kun veljien saalis jäi näin "vähäiseksi" :)

Sofi sai EHn tällä kertaa ja Nappi taas yllätti kaikki , voitti luokkansa ja tuli mahtavasti paras narttu kakkoseksi saaden myös sertin!!! Mahtavaa, upeeta!!!kuva: Eija Haarala
Kasvattajaluokassa jäätiin tällä kertaa neljänsiksi, jospa sitten taas tärppäisi Helsingissä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti