maanantai 12. joulukuuta 2016

11.12.2016 Voittaja-näyttely

Lähdimme taas ajoissa Messariin, ettei tarvitse jännittää ruuhkaan menevää aikaa.
Tänään tuomarina oli Kirsi Nieminen, joka tykkäsi kovasti Nanosta ja Sofista spanieli II-erkkarissa (Nano ROP, Sofi VSP). Mutta kuka tietää, onko koira tai mielipide muuttunut tai sitten parempia koiria kehässä... Minulla ei ollut enää mitää paineita Nanon suhteen pärjäämisessä, mutta tottahan toki kaikki mahdollinen otetaan vastaan :)

Chriskooi's Otto voitti taas junnutittelin JV-16, joten heidän todella kannatti lähteä tänne Suomeen näyttelyyn, onnea heille :)

Nuorissa Lumo voitti luokkansa saaden ERI ja SA.

AVO-luokassa oli vain Junnu joka sai ERI ja SA.

Nano korkkasi valioluokan, siellä myös Kossi ja Dino. Dino voitti tällä kertaa, mutta antoi kaikille myös SA.
Paras uros-kehässä Dino voitti saaden tittelin V-16, toinen oli Otto, joka sai sertin, kolmas oli veteraani Shanti ja Nano oli PU4 saaden vara-cacibin, tänäänkään ei tarvinnut lähteä tyhjin käsin kotiin :) Sitten kehässä kilpailivat vielä Junnu ja Lumo varasertistä, jonka voitti Junnu.
Tuomari sanoi, että voisi olla ehkä vähän parempi laihemmassa kunnossa mutta sitten toisaalta näyttäisi pitemmältä, että vaikea sanoa kumpi on paras. Ja kyllä se totta oli, että Nano on toukokuusta leveämpi. Se on vain sellainen karhu :)

Nanon arvostelu: ERI SA VAK2 PU4 vara-Cacib
"Erinomaista tyyppiä oleva uros, jolla hyvä maskuliininen pää & miellyttävä ilme. Hyvä kaula. Erinomasesti kulmautunut etuosa. Hieman pitkä lanne. Vahva raajaluusto. Leveät reidet & hyvät takakulm. Hyvä väri & hieno häntä.Sujuvat liikkeet. Reipas esiintyjä."Sitten tuli narttujen vuoro. Junnutittelin sai nätti Soraya ja ERI ja SA.
Nappi oli yksi AVO-luokassa saaden ERI ja SA.
Valioluokan voitti Oili ja Sofi toinen. Paras narttu -kehässä Oili voitti, Sofi oli hienosti PN2 (tuomari oli sanonut, että oli lähellä voitto) ja meidän Nappi oli PN3 joka tarkoitti sitä että SE SAI SERTIN JA VALIOITUI!!! Mahtavaa, upeeta!!!

Oili oli taas ROP ja Dino siis VSP.

Damliers voitti hienosti kasvattajaluokan, tuomari onnitteli kovasti kasvattajaa :)

Vielä ostoksia ja sitten kotimatkalle lähti kaksi väsynyttä mutta onnellista kooikkeriomistajaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti