sunnuntai 15. huhtikuuta 2018

Päivitystä vihdoin

Paljon on taas tapahtunut.

24.3. uskaltauduin pitkästä aikaa kisaamaan Merlinin kanssa, kun kisat sattuivat olemaan kotikentällä TVA:n hallilla Noormarkussa. Ajattelin mielessäni, että mennään nyt vähän ottamaan taas kontaktia kisaamiseen ja siihen jännitykseen.
Siellä oli tarjolla kaksi agirataa, tuomarina Anne Savioja.
Eka rata yllätti minut aivan täysin, se meni hienosti, vaikka keinulla Merlin tuttuun tapaan viivytteli, tuloksena eka SM-0 ja toinen sija!!! Kisaajia oli 9, jos olisi ollut 10, me oltaisiin saatu serti. Huh olipa lähellä! Mutta ei meillä mielestäni rata ihan sertin arvoisesti mennyt. No olin tosi onnellinen tuloksesta ja ajattelin, että toinen rata voidaan mennä sitten rennommin.
Yhdessä ansakohdassa Merlin meni väärältä puolelta hyppyä ja se huomaa itse heti jos näin käy sekä se että minä lakkaan ohjaamasta kunnolla, niin loppuradan Merlin rallatteli niin että pari viimeistäkin hyppyä meni ohi... Että näin käy joskus, toinen rata on (melkein) huippua ja toinen kaaos :) Mutta mietin, että kyllä me Merlinin kanssa vielä kisakentälle kuulutaan, vaikka se kisaaminen jännittääkin.
Nanon kanssa katsotaan mitä vuosi tuo tullessaan, jos en sille saa motivaatiota kuntoon agilityssä, niin sitten täytyy sen kanssa keksiä muuta näyttelyjen lisäksi.

25.3. osallistuin Kooikkeriyhdistyksen kokoukseen. Olin lupautunut jäsensihteeriksi, vaikka vähän hirvittääkin, miten siinä pärjään. Kiitokset luottamuksesta :) Kyllä minä ihan mieluusti olen tämän yhdistyksen hallituksessa ja jäsensihteerinä, kun on niin mukava porukka. Kiva kantaa oma korsi kekoon :)

30.3. lähdimme pitkään odotetulle lomalle Lanzarotelle. Reija & Teemu asuivat loman ajan meillä huolehtien koirista. Oli heillä varmaan aikamoinen viikko... kokemusta on, kun Reija & Teemu ovat olleet lomilla :) Hyvin kaikki oli mennyt, vaikka vähän kurakeliä olikin.

Menin sitten ilmoittautumaan myös Rauman kevätkisoihin, missä aion kisata kaksi agirataa ja yhden hyppyradan. Kisaajia siellä on paljon enemmän joten mennään vaan yrittämään hyvää suoritusta. Ovat lupailleet hienoa ja lämmintä ilmaa silloin :)

Niin ja aloitin taas RT-treenit Merlinin kanssa, niitä harjoittelen kotona sitten Nanonkin kanssa. Olisi kiva joskus uskaltautua Merlinin kanssa RT-kisoihin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti