keskiviikko 9. toukokuuta 2018

Tampere Nord 5.5. & KV 6.5.

Olin jo kovasti odotellut, koska korkataan tämän vuoden näyttelyvierailut Suomessa. Tällä kertaa meni jopa toukokuun alulle asti. Tallinnassa käytiin helmikuussa tosin ettei olla ihan ilman näyttelyitä kuitenkaan oltu alkuvuotta.

Olin varannut meille kivan huvilan Ellivuoresta la illaksi ja yöksi, niin saatiin samalla pieni loman poikanen.

Tampereelle lähdettiin kokoonpanolla Teemu, Reija & Nappi ja minä. Oli aika lailla kylmä aamu vaikka Ulvilassa paistoikin aurinko.

Tampereelle oli lauantaina ilmoittautunut 7 kooikkeria. Meidän lisäksi Annen Ariel ja Peter, Annen kasvatti junnu uros Jedi ja Wiia.

Tuomari oli kovin tiukalla päällä eikä antanut kuin Nanolle SA;n joka siis tarkoitti sitä, että jaettiin vain ROP ja yksi Nord serti.

Nanon arvostelu / tuomari Tiina Illukka: ROP, Nord-serti
"Erinomainen tyyppi, koko ja mittasuhteet, kaunis uroksen pää, kauniit korvat, erinomainen ylälinja, kulmaukset ja luusto. Liikkuu hyvin, ajoittain häntä kiertyy turhan korkealle.

Napin arvostelu: ERI
"Erittäin hyvä tyyppi, koko ja mittasuhteet, hieman korkea otsa ja pyöreät silmät. Hyvä ylä- ja alalinja, kulmaukset ja luusto. Ahtaat takaliikkeet, kepeät sivuliikkeet. Hyvä häntä."

Henkilön Merja Mäki kuva.

Näyttelyn jälkeen lähdettiin Ellivuorelle, jossa jo odottelivat Japi & Merlin. Vietimme siellä mukavan illan.Aurinko paistoi ja oli ihanan lämmintä!

Henkilön Merja Mäki kuva.

Tampere KV 6.5.2018

Nano oli selvästi väsynyt ja mietin jo ennen näyttelyä, että miten mahtaa käydä kun sitä muutenkin on joskus vaikea saada innokkaasti esiintymään.

Tälle päivälle oli ilmoittautunut 4 kooikkeria. Meidän koirien lisäksi siellä oli Marja-Leenan Colan poika Zero (heitä oli NIIN mukava nähdä taas!) ja Mendikan nätti junnu uros.

Tuomarina oli Tarja Löfman.
En saanut millään Nanon kuonoa irti lattian hajuista ja jo pöydällä tuomari vaan naurahti ettei sinua taida tämä nyt kauheasti kiinnostaa...
Ja niin siinä kävi, että Nano tuli PU2, häviten nätille 10 kk ikäiselle junnulle. Oikeastaan tuomari olisi voinut ihan hyvin tipauttaa sen SA:nkin pois mutta antoi sen silti. Ja meidän tyttönen bikinikunnossa sai myös SA:n tullen VSP! Näin sisarukset saivat tänään molemmat cacibin.

Nanon arvostelu: ERI PU2 cacib
"3v oikean tyyppinen ja vahvuinen uros, hyvä purenta, oikean mallinen pää, hieman kevyt eturinta, tasapainoiset kulmaukset ja hyvä ylälinja, oikein kannettu häntä,liikkuu halutessaan hyvällä askelpituudella, erinomainen karvanlaatu ja hyvä väritys rungossa ja päässä"

Napin arvostelu: VSP cacib
"3v mittasuhteiltaan oikea narttu, hyvä purenta ja pigmentti, oikean mallinen pää, rintakehä voisi olla tilavampi, hyvä ylä'linja ja riittävät kulmaukset. Oikea asentoinen häntä, liikkuu hyvin, hyvät värimerkit, niukka mutta oikeanlaatuinen karva"

Henkilön Merja Mäki kuva.
Molemmat valitsimme toisen pokaalin sijaan hauskan röhkivän possun :) Merlin oli aivan haltioissaan!








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti