maanantai 11. kesäkuuta 2018

Spanieliliiton päänäyttely 10.6.2018

Yllättävän aikaisin alkoi kesä ja sitä vähän mietti, että miten mahtaa käydä, kun tulee ulkonäyttely. Mutta hyvinhän siinä kävi, aurinko paistoi lähes koko ajan ja oiekastaan oli kiva että välillä kävi pieni ttulen henkäys ja pientä pilveä. Onneksi meilä oli teltta mukana, että saatiin häkit sinne auringon varjoon.
Oli tosi kiva, että sinne tuli kasvattaja Eija sisko Sofin kanssa, Justiina ja hänen miehensä veli Junnun kanssa ja Pirjo Lennin kanssa. Pirjolle onkin ollut tutumpaa agilitykentät kuin näyttelykehä :)

Näimme siellä myös tuttumme Annen, jonka kanssa on hienoja muistoja meidän varhaisagilityajalta, kun meillä vielä oli kavaljeerit kisakoirina.

Meidän leiri:


Näyttelyyn oli ilmoittautunut 47 kooikkeria, joista pari ei päässyt osallistumaan. Uroksia oli 24 ja narttuja 19.
Tuomarina toimi hollantilainen Gerda Halff-Van Bowen.

Kun pennut ja junnut menivät, niin tuomari antoi paljon neuvoja kehäsihteerin avustuksella, että hihna pitää olla löysällä ja ajattelin että hohhoijaa, meidän esiintyminen on sitten tänään yksi fiasko, koska Nanolla on kuono liimattuna maassa, siinä nurmikossa on niin ihania tuoksuja. Mutta ei auta mikään kuin mennä vaan kehään, pelätä pahinta ja toivoa parasta.

Lennin vuoro oli ensin AVO-junnuissa ja se esiintyi Pirjon kannssa tosi mallikkaasti :) saaden ERI ja vielä SA:nkin, no tietysti onhan se komea poika :)

Sitten tuli valioluokan vuoro, jossa olimme peräkkäin Junnun kanssa. Sain onneksi Nanon kulkemaan niin ettei kovin paljoa vetänyt kuonoa maahan ja kun "loppujonossa" ollessamme tuomari Nanoa katsoessaan sanoi "good boy" niin herättelin toiveita että josko se tarkoittaisi hyvää ja niin se tarkoitti, kun hän tuli hakemaan meidät jonon eteen ja siitä vielä yhdessä juoksu ja Nano voitti luokkansa!!! Hienoa, kun kuitenkin siinä oli koiria yhteensä 6.
Sitten tuli vielä vetaraani ja sitten olisi paras uros -kisa. Siinä taas juostiin ja seisoskeltiin ja niinpä tuomari tuli sinne jonon keskelle kättelemään ja onnittelemaan minua voitosta... hei ihan mahtavaa, upeeta!!!! Nano PARAS UROS huh kun upeeta 😄 ja Lenni hienosti PU4!

Nanon arvostelu:
"Lovely breed type, good size and proportions all-over. Excellent masculine head with nice expression. Lovely eye colour and pigmentation, good neck. excellent angulation in front and behind, good bone. Moves well. Shows a lovely coat."

Junnu


Nappi ja Sofi saivat molemmat ERI ja Sofi sai myös SA ollen sitten hienosti PN3.
Sofi


Eli kaikki sisarukset saivat hienosti ERI 😃

Kaunis Alma voitti nartut ja Nanon ja oli tänään hienosti ROP. 
Ihan älyttömän upeata että Nano oli tänään VSP, en tahdo uskoa todeksi 😄


Damlier oli 3. paras kasvattajaryhmä hyvällä arvostelulla, paras kasvattajaryhmä oli tänään Roosnell ja Cavalriina´s 2.


Nanon komeat pokaalit ja ruusukkeet, isompi on kooikkeriyhdistyksen kiertopalkinto, joka pitää muistaa palauttaa sitten joskus ensi vuonna :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti