sunnuntai 3. kesäkuuta 2018

Agilityä toukokuussa, kipua Merlinillä

Käytiin Merlinin kanssa Sastamalan agikisoissa, 2 x hyl ja  yksi rata yliaikaa. Ihan kivat kisat ja ihan mahdolliset radatkin oli tuomari Marko Mäkelä tehnyt. Meillä mukana koko lössi Japi kuskina ja Reija ja nuoriso Nappi ja Nano haistelemassa kisatunnelmaa :)

15.5. järjesti oma seura HPSH epikset Harja-Cup  ja sinne täytyi mennä kokeilemaan, saisiko tuohon Nanoon nopeutta.
Nanon kanssa juoksin 2 x starttiluokan ja Merlinin kanssa 2 x mölli ja 2 x avoin. Voitimme Merlinin kanssa avoimen 0-tuloksella :) Nano kyllä meni radat kai puhtaasti mutta kauheasti yliaikaa...

27.5. Merlin alkoi yhtäkkiä oireilemaan eikä suostunut istumaan tai makaamaan lainkaan. Annoin sille kipulääkettä. Ensin sunnuntaina näytti siltä että alkaisi helppaamaan mutta ei, niinpä menin sen kanssa lääkäriin tiistaina. Tunnusteltiin kaikkia paikkoja, vähän aristeli kyynärpäätä ja takapäätä. Lääkäri sanoi, ettei ainakaan mitään murtumia ole ja määräsi kipullääkettä parin viikon ajan ja että seurataan tilannetta. Verikokeiden tulokset olivat ihan ok ja katsottiin myös borrelioosi - ei ole.Näin ei sitten Merlinin kanssa kisattu Harja-Cup 2. kisassa ja menin siellä vain Nanon kanssa.

Nanon kanssa menin 2 x starttiluokka ja 2 x mölliluokka. Se meni lopussa tosi hitaasti ja mölleissä se oikeastaan oli agikävelyä. 4 rataa oli sille vain liikaa...
Kuitenkin kanssakisaajia oli niin vähän, niin Nano oli starttiluokassa 3. ja mölleissä 2. :)

Henkilön Merja Mäki kuva. Henkilön Merja Mäki kuva.

Nyt 3.6. Merlin on jo parempi, suostuu hyppäämään sänkyynkin,. Toisaalta täytyy muistaa, että sillä on kipulääkitys päällä ja täytyy sitä toppuutella kun on toipilas.

Nanon ja Napin iloittelua 2.-3.6.

Henkilön Merja Mäki kuva.

Henkilön Merja Mäki kuva.

Henkilön Merja Mäki kuva.

Henkilön Merja Mäki kuva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti