perjantai 11. toukokuuta 2012

Merlin 16 viikkoaMerlin 16 viikkoa, 8,8 kg (eläinlääkärissä mitattuna), noin 33 cm. Pian ohittaa Nipsun, joka tänään mitattiin vähän yli 34,5 cm korkeaksi.
Viime kirjoituksesta onkin jo hetken aikaa. Paljon on ehtinyt tapahtua tässä välissä. Pari viikkoa sitten Merlin pääsi leikkimään ihanan Rianna tyttösen kanssa, oli hieno nähdä kun kakarat peuhasivat innoissaan. On se Rianna niin nätti tyttö, että Nipsukin tykkäsi. :) Rianna ehkä piti aluksi Nipsua pienenä mustana paholaisena...
Viime viikonloppuna olimme myymässä arpoja Harjavallan koiranäyttelyissä. Merlin pääsi lauantaina mukaan tottumaan ihmis- ja koirahälinään. Hienosti osasi poika rauhoittua kevythäkissä. Sunnuntaina Nipsu oli pakko ottaa Merlinin sijaan, oli kuulemma ollut lauantaina paljon nupankarvoja, kun ei ollut päässyt mukaan.
Merlin on oppinut hienosti kosketusalustan käytön, jossain vaiheessa pitää lisäillä tänne videoita. Merlin osaa myös istua, seistä, maata, tulla luokse, odottaa (jonkin verran), tulla sivulle ja noutaa. Huomenna alkaa pentukurssi 2 ja ensi keskiviikkona leikkimielinen agilitypentukurssi. Pöydällä seisomista tarvii harjoitella vielä paljon, kuten kuvista näkyy. Maassa osaa seistä paremmin. Pikkupojan karva on alkanut vaihtua aikuiskarvaan. Pitäisi alkaa ottaa selvää, missä järjestettäisiin jotain näyttelykoulutusta, sekä mihin näyttelyihin tänä vuonna mahdollisesti osallistutaan. Ensin pitää kuitenkin katsoa, miten Merlin henkisesti kasvaa, ja miten antaa vieraan ihmisen kosketella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti