sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Match show Paneliassa 17.2.

Tänään käytiin mätsärissä vähän treenaamassa, koska Euran näyttely lähestyy hurjaa vauhtia. Koska Reija oli taas töissä kuten aina sunnuntaina, tuli Elisa meidän seuraksemme sinne ottamaan kuvia koirista.
Olimme ensi kertaa aikuisissa ja sitten piti mennä isojen aikuisten ryhmään, koska korkeusrajaksi oli merkitty 40 cm. Menimme kehään saman ikäisen espanjanvesikoiran (?) kanssa. Merlin vähän yritti väistää kosketusta, mutta mielestäni meni kaikki hyvin ja hampaidenkin katselu onnistui hyvin. Saimme punaisen nauhan, mutta koska isoja aikuisia oli yli 30, emme sitten enää sijoittuneet.

Tällä viikolla ystäväperheeseen saapui uusi perheenjäsen Osku. Edellinen koira meni järkyttävän nopeasti huonoon kuntoon ison kasvaimen takia ja olen sitä mieltä, ettei siinä tarvita mitään suruaikaa vaan surua lievittää parhaiten uusi pentu. Osku on aivan ihana rauhallinen pakkaus :-) vaikka kyllä siinä kuulemma säpinääkin löytyy aina välillä, kuten pitääkin.


Agilityä ollaan harrastettu joka keskiviikko, mutta kovasti olen alkanut miettiä että onko tässä mitään järkeä, kun en saa Merliniä lainkaan pysymään odottamassa siellä ensimmäisen esteen takana. Kaikkia mahdollisia keinoja olen kokeillut, mutta huonoin tuloksin. Kotona voin jättää olohuoneen lattialle odota-käskyllä niin että voin käydä vaikka makuuhuoneessa ja kodinhoitohuoneessa ja kun tulen takaisin, siinä se on paikallaan juuri niin kuin sen jätin. Eli tätä ei voi harjoitella kotona.

2 kommenttia:

 1. Hei! Hauska blogi! Agilityssa odottamista on sitten vain tehtävä agilityhallilla. Jätätte sitten rataa vaikka suorittamatta, jos käytätte aikanne palkkaamiseen esim hypyn taakse.
  Iloista kevättä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että blogi miellyttää, tänne yritän ehtiä kirjoittelemaan elämää vanhan kavaljeeerin ja nuoren kooikkerin kanssa :-)
   Oli meillä noiden kavaljeerienkin kanssa samaa ongelmaa, kyllä se siitä, kun vaan jaksaa olla kärsivällinen. Mukavaa kevättä sinne myös!

   Poista