sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Tampereen agilitykisat 13.9.

Aamulla lähdimme ajelemaan asuntoautolla kohti Tamperetta, koirat, mieheni Japi ja minä. Tällä kertaa Reija ei päässyt tulemaan mukaamme.
Siellä oli tarkoitus kisata kakkosten kaksi agilityrataa.
Tutustuimme ihanaan kooikkeripentuun Adyan tyttöön Mendikan Baia Bonita, omistaja juttelikin meidän kanssamme kisojen aikana ihan ajan kanssa aina välillä kun kerkisi.
Ja yllätysten yllätys, yhtäkkiä vastaan kävelivät Japin veljentyttäret Milka ja Marjo, olivat kyläilemässä ja tulivat samalla katsomaan kisoja. Oli heille myös täysi yllätys että me olemme siellä, mikä yhteensattuma! He kun kuitenkin asuvat n. 100 km päässä Tampereelta, niin ei olisi tullut mieleenkään että he siellä ovat.
Kisoissa oli myös kaverit Leena & Kalle, Leena kolmen koiransa kanssa sekä Virpi valmentajamme Reetan Pelin kanssa.

Ensin tuomarina oli Anne Viitanen, josta Reetta sanoi, että voi olla vähän kinkkisemmät radat, toisella radalla oli Kari Jalonen.

Ja siinä kun katselin ykkösten rataa, niin tein saman johtopäätöksen - ei ollut mikään helppo rata heillä. Eikä sieltä sitten paljon tullutkaan tuloksia.
Sitten olikin jo meidän ratamme eikä se mikään mahdoton ollut, pahimmaksi ansakohdaksi ajattelin putki-puomiyhdistelmää, mutta ajattelin onnistuvani. Enkä onnistunut...Muilta osin rata oli ihan hieno ja Merlinillä oli ihan mukavasti vauhti päällä.Vaikka radalla ansakohtia oli, niin kyllä tämä olisi pitänyt olla mahdollista hanskata - kuitenkin tuli todella vähän tuloksia tästäkin.

Toinen rata oli sitten Kari Jalosen käsialaa - mielestäni hänellä on aina kivoja ratoja - kuten oli tälläkin kertaa. Oikein mukava rata - ei kukaan voinut sanoa sitä vaikeaksi. Kolmannen esteen kohdalla olisi ehdottomasti kannattanut tehdä jaakotus, mutta vierastan vielä vähän sitä, vaikka tiedänkin sen hyvät puolet, siispä tuli pitkä kaarros kuten muuallakin aivan turhaa ajan hukkaa,. Merlin meni muutenkin jotenkin hitaalla tempolla, jopa käveli pujottelussa, joka ei ole sille ihan normaalia ja ehkäpä sen takia tuli sitten lopussa liian aikaisin pois ja siitä vitonen. Videota kun jälkeenpäin katsoi, niin ihmetteli miksei meille enempää yliaikaa tullut kuin 2,54 s oli se sen verran hidasta menoa välillä. Yllättäen silti pääsimme tällä tuloksella toisiksi! Vaikka oli 8 kisaajaa ja helpohko rata...ainakin minun mielestäni. Hassu juttu oli, että Virpillä ja Pelillä meni radat samoin tuloksin eli ekasta hyl ja tokasta 5 ja kakkosiksi :)Kisojen jälkeen vielä bongasin Kaisan, joka oli tullut kisaamaan Veikon kanssa. Kaiken kaikkiaan mukava kisapäivä - eihän meillä mikään kiire ollutkaan kolmosiin, kun kakkosissa voi jopa tällaisella tuloksella päästä palkinnoille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti