perjantai 27. helmikuuta 2015

Blogin päivitystä

Jotenkin aika menee siivillä, kun on niin paljon säpinää pentujen kanssa.

Merlin mätsärissä 14.2. Merikarvialla

Käytiin treenaamassa miestuomaria ennen Seinäjokea, siellä olikin pipollinen mies sisätiloissa :) Kaikki muut isot aikuiset olivat 20-50 cm Merliniä isompia, joten tulos sinisten 4. Oli hyvää treeniä ja allekirjoitin arvostelun, ettei ole kehäraakki, tekee mitä pyydetään ja jännittää muttei väistä kosketusta. Sitten tein pienen muisteluajelun rantatietä pitkin 20 km (= lue: eksyin Rantatielle, kun en viitsinyt laittaa navigaattoria päälle) no tiesin kyllä että jossain vaiheessa pääsen Ahlaisiin...

Merlin Seinäjoki RN 21.2.2015 / tuomari Markku Mähönen

Pakkohan tänne oli lähteä, kun tuomarina se, joka viime vuonna arvosti Melrinin Tallinnan voittajaksi ja ROP:ksi. Ja kivasti sain vielä fieldspanieliomistajasta Norasta matkaseuraa.
Mutta...tuomari oli vähän eri tuulella ja katsoi Merlinin liian isoksi ja saimme Merlinin ensimmäisen H:n :( onneksi Reija osasi varoitella jo etukäteen, että tämä on nitku antamaan AVO-koirille hyvää arvostelua. Harmillisesti ei toinenkaan uros, närri Atte, saanut sertiä joten ei ollut lainkaan VSP:tä tällä kertaa. Vain yksi sai ERI:n ja SA:n ollen ROP.
Arvostelu oli kyllä muuten todella hyvä:
" kookas ja jo aavistuksen liian raskasrakenteinen, voimakas uroksen pää, hyvät komeat hapsut, hyvä kaula, eturinta ja runko, hieman jo pitkä lanneosa, erittäin hyvät kulmaukset, liikkuu pitkällä sivuaskeleella, hyvät edestakaiset liikkeet, hyvä karvapeite ja väritys, miellyttävä käytös"

Reissu oli silti ihan onnistunut, Noran ihana Hertta tuli ROP-pennuksi ja meillä riitti juttua matkalla. Nora tuli myös ihastelemaan pentuja.

Pennut 11 viikkoa 22.2.
Yritimme ottaa pennuista seisomakuvia, kovasti ne ovat kasvaneet ja koivet sekä kuonot pidentyneet. Kovin kauniita pentuja ovat :)

Nanon uusi tapa hakea leluja lelulaatikosta :)
http://youtu.be/gPwT1UwywjI

Ja kuinka hienoa on katsella kun Merlin on nyt hyväksynyt Napinkin, vielä ollaan kuitenkin varovaisia kun ne ovat kolme yhdessä.http://youtu.be/y76C5zILlVU trio leikkii

HPSH vuosikokous 25.2.

Kovin oli kiireinen keskiviikko, kun ensin oli agilityn alkeisjatkon koulutus (videoitiin hyppytekniikkaa, pujottelua ja pikku rataa) ja sen jälkeen Harjavaltaan koiraseuran kokoukseen. Otin Nanon sinne molempiin mukaan, jotta saan sille sitä tärkeää sosiaalistamista. Se olikin oikein mallikkaasti molemmissa paikoissa.
Sitten tulikin vuoden koirien palkintojen jako ja toivoin, että Merlin tulisi agilitytulokkaaksi. Yllätys oli suuri ja mieluinen, kun sen lisäksi että siitä tuli agilitytulokas, siitä tuli myös agilityn medikoira 2014. Puheenjohtaja Pasi nauroi siinä, että nämä eivät ole sylissä olevalle koiralle ja sanoin sitten että enolle kuitenkin :)
Jee, sain hyllyyn kaksi hienoa pokaalia, joissa oli oikein kyltit Merlinin virallisella nimellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti