tiistai 28. huhtikuuta 2015

Match show Porissa 26.4.

Tänään oli vihdoin sellainen päivä, että päästiin rokotusten varoajan jälkeen ensimmäistä kertaa näyttämään pentuja mätsäriin. Vettä satoi, kun ajoimme pelipaikalle, mutta onneksi sade loppui siihen. Maa ja nurmikko oli kuitenkin märkää ja oli aika kylmä, joten koiria piti yrittää kuivailla ja nostaa pentuja välillä syliin.
Mietin ensin että kannattaako Merliniä ilmoittaa sinne lainkaan, jolloin pääsisimme nopeammin pois - niin silloin luulimme :)

Pienten pentujen kehä tulikin pian, Nanon vuoro oli ensin. Nano kulki ja seisoi niin mallikkaasti! Tuomari tykkäsi kovasti ja antoi punaisen.
Nappi harmillisesti taas pelkäsi pöytää, jonka vuoksi tuomari antoi sinisen. Tykkäsi kyllä muuten tytöstä :)

Sinisten kehässä Nappi tuli neljänneksi saaden hienon vihreän ruusukkeen ja pokaalin ja nameja.

Punaisten kehässä yllättäen tuomari arvosti Nanon ensimmäiselle sijalle! Ei ole tosi: Nanon ensimmäinen mätsäri 4,5 kk ikäisenä ja heti pääsi isoon kehään !!!

Merlinistä tuomari muuten tykkäsi, mutta asenne näytti tuomarin mielestä sellaiselta ettei voisi vähemmän kiinnostaa ja tuli sin 2.
Tuomari kysyi että ovatko sukua, kun liikkuvat niin samalla tavalla siis erinomaisesti, juu on eno.

Jos siis Merlin olisi mennyt iloisemmin, minulla olisi ollut kaksi koiraa isoon kehään :)

Ison kehän laidalla katselimme että jee siellä palkitaan kaikki kahdeksan :)

Meidät asetettiin järjestykseen niin että pienet pennut olivat viimeiseksi ja Nano siin punaisten voittajana toiseksi viimeinen. Sitten tuomari sanoi, että lähdetään heti täältä loppupäästä liikkeelle ja laittoi viimeisen kahdeksanneksi. Odotin sitten että seuraavaksi on meidän vuoro 7. sijalle mutta ei, vaan tuomari hyppäsi meidät yli, ja minä mielessäni että WHAT...
Ja sijoittelu sen kuin jatkui, kunnes meitä oli enää kolme ja juoksimme kehän ympäri ja... meitä ei vieläkään laitettu pois vaan päästiin vielä kierrokselle aikuisen sakemannin kanssa. Nano oli jo väsynyt ja minäkin jännitin ihan hirveästi eli menin varmaan liian lujaa, jolloin Nano ei tietenkään mene niin hyvin ja sitten meidät laitettiin pitkän harkinnan jälkeen toiseksi ja syy oli se kuulemma, että pikku pentu oli jo niin väsynyt, ettei enää jaksanut mennä kehässä niin hyvin kuin meni pienessä kehässä. Ja olihan se ressukka ihan oikeasti väsynyt jo.
BIS-2! En olisi sellaista ikinä uskonut, ainakaan ensimmäisellä kerralla. Näin upeasti siis se näyttelyura alkoi Nanolla:)

Nano BIS-2

Merlin sin 2.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti