tiistai 3. toukokuuta 2016

Tampere KV 30.4.

Näyttelyyn lähdettiin Nanon & Napin kanssa, kun oli eka mahdollisuus saada cacib.
Siellä oli tuttuja ja saatiin vielä uusiakin tuttavuuksia mm. Velmun ja Geean omistajat.

Tampereella oli peräti 17 kooikkeria.

Tuomari käsitteli ihan mukavasti koiria, olin vähän yllättynyt, kun Nano vähän väisti kättä, kun ei ole tehnyt sitä lähes koskaan. Mutta ihan kivasti se muuten meni. Nuorten sarjassa oli myös komea Velmu ja ajattelin että onpa kova vastus tällä kertaa ja kun vielä olivat aika lailla toistensa kaltaisia. Niin siinä sitten kävi että Velmu veti pidemmän korren. Olin jo varma että se olisi paras uros, mutta ei sitten ollutkaan vaan oli PU2.
Nano sai ERI ei SAta ja NUK2.

Nanon arvostelu, tuomarina Jo Schepers, Hollanti:
16 months. Very goodlooking dog. Very good proportions. Good male head. Very good underjaw. Very good--placed ears with earrings. Strong teeth. Very good angulations. Good muscled. Straight legs, good feet. Good coat, warm colour. Free and easy moving, good temperament.

Nappi esiintyi taas niin hienosti eikä aristellut tuomaria ollenkaan. Nappi sai myös ERI ilman SAta ja oli NUK2. Kun noita omia ja toisten arvosteluja vertailimme, niin huomasimme että tämä tuomari oli sitä mieltä, että kooikkerin kuuluu olla pitkä ja sen takia Nappi katsotaan liian lyhyeksi vaikka juuri se on oikean pituinen, Nanokin on aavistuksen pitkä mutta nyt luki että oikein hyvät mittasuhteet. Aika monet kooikkerit tosiaan ovat liian pitkiä kun pitäisi olla neliömäinen rakenne.
Nappi sai myös oikein hyvän arvostelun :)

Kaunis Geea oli kooikkerikehän kuningatar eli ROP, onnea sinne!

Seuraavaksi näyttelyjä on 5.5. Lempäälä spanieli II-erkkari ja sitten 11.6. kooikerhondje erikoisnäyttely Asikkalassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti