maanantai 12. joulukuuta 2016

10.12.2016 Helsinki Voittaja näyttely

Koska viime vuonna emme päässeet kennelyskän takia päänäyttelyihin, emme uskaltautuneet oikein mihinkään koiratapahtumaan ettei viimevuotinen vaan toistuisi.

Menimme jo perjantaina Vantaan hotelliin, että jaksaisimme paremmin lauantain ja sitten oli vielä kehä todella aikaisin klo 9:30.

Sillä mielellä matkaan lähdettiin, että toive totetutuu jos saadaan ainakin toinen muotovalioksi ja unelma toteutuu, jos saadaan molemmat muotovalioksi ja sitten vielä joku titteli - ja niinhän siinä kävi että unelma toteutui!!!

Lauantaina oli arvostelemassa Arja Koskelo. Hän on arvostellut tosi vähän kooikkereita, joten ei osannut yhtään etukäteen arvata miten menee. Vaikka olimmekin todella ajoissa kehän laidalla niin silti kehä yhtäkkiä jo alkoikin. Oli todella hienoa, että meillä oli rattaat koirille, kyllä ne niin paljon helpottivat elämää ja koirat tykkäävät olla siellä.

Junnuissa voitti tittelin Dinon poika Chriskooi's Otto saaden uuden tittelin HeJW-16.

Nano ja Junnu olivat ekaa kertaa AVO-luokassa (tietty, koska 2v synttärit olivat juuri 7.12.) ja tällä kertaa olivat ihan kahdestaan. Jännättiin, kummasta enemmän tykkää. Molemmat saivat ERI ja tällä kertaa Nano veti pidemmän korren saaden myös SAn päästen jatkoon.

Valioissa olivat Dino ja Kossi, jotka molemmat saivat ERI ja SA. Ja sitten olikin paras uros-kehä, johon pääsivät Otto, Sasu, Nano, Dino ja Kossi. Olin todella yllättynyt ja onnessani kun Nano voitti!!! Eli siitä tuli FI MVA ja HeW-16 :)
 Ja tuomari sitten vielä siinä kysyi, että olitko yllättynyt voitosta johon vastasin, että kyllä tiedän että minulla on hieno koira, mutten silti odottanut voittoa johon hän sitten nauroi ja sanoi vielä, että hän oli todella yllättynyt kuinka hyvätasoisia uroksia tänään oli paikalla.

Sitten tuli narttujen vuoro ja sai alkaa jännittää Sofin ja Nanon puolesta.
Kukaan junnunartuista ei saanut tällä kerralla junnutitteliä. Nuorissa Java voitti luokkansa saaden myös SA. Sitten oli Sofin ja Napin vuoro korkata AVO-luokka. Molemmat saivat ERIn ja Sofi veti tällä kertaa pidemmän korren voittaen Napin ja sai myös SAn. Paras narttu-kehässä Oili voitti ja Sofi oli PN3 ja koska PN1 ja PN2 olivat jo valioita, niin Sofi sai sertin ja valioitui myös tänään.

Sitten tuli ROP-kehä, jossa juostiin yhdessä Oilin kanssa. Tuomari sanoi, että tästä on niin kovin vaikea valita, koska kummatkin ovat niin hienoja koiria mutta valitsi sitten Oilin ROPksi enkä yhtään ihmettele, onhan se todella kaunis narttu :) Ei harmittanut yhtään, olin vaan onnesta sekaisin Nanon mahtavasta menestyksestä :)

Nanon arvostelu: ERI SA AVO1 PU1 Serti Cacib VSP
"Erinom. tyyppi. Maskuliininen. Hyvin kaunispäinen ja -ilmeinen uros. Toivoisin paremmin kehittyneen eturinnan. Erinom. luusto ja tassut. Oikea ylälinja ja vatsaviiva. Hyvä hännän kiinnitys. Erinom. rungon malli ja mittasuhteet. Tiivis, lihaksikas kokonaisuus. Erinom. liikkeet ja ryhti"


Sitten voitettiin vielä kasvattajaluokka ja käytiin juoksemassa iso kehä.
Jos oli meillä onnen päivä niin sitä oli myös kasvattaja-Eijalla: kaksi kasvattia valioitui, yksi sai tittelin ja vielä kasvattajaluokan voitto :)

Hotellihuoneessa piti tietysti juhlia mahtavaa päivää skumpalla :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti