lauantai 20. toukokuuta 2017

Tampere KV 6.5.


Olimme Jyväskylässä 5.5. yötä hotelli Albassa. Onneksi meillä oli kehä vasta iltapäivällä, niin ei tarvinnut kovin aikaisin lähteä ajamaan. Oli hienot maisemat hotellihuoneesta.





Tampereella oli 6 kooikkeria, 3 urosta ja 3 narttua. Vain Vili oli metsästämässä sertiä.
Vili sai hienosti ERI muttei SA, Nano sai ERI ja SA ja Fero sai yllättäen hylätyn. Vieläkin harmittaa heidän puolestaan, että miten tuo voi olla totta ja taas nähtiin miten niitä vaan tulee joskus mukavia mutta joskus todella ikäviä yllätyksiä. Ei todellakaan Fero olisi ansainnut tuota HYL. Itselläkin meni vähän into juhlia tuota paras uros -voittoa tuon takia. Mutta tällaista tämä näyttelyelämä valitettavasti on. Eli Nano oli paras uros. Nartuissa kaikki sai ERI ja SA ja tällä kerralla ne voitti kaunis Kiia, joka oli myös ROP ja Nano siis VSP. Tuomari sanoi, että narttu kiinnosti liikaa :) ja taas tuli hyvä opetus siitä, miten koira pitäisi ottaa hallintaan tuollaisessa tilanteessa. Tasku täynnä nameja ja ahne koira heh heh :)

Nanon arvostelu Cristian Vantu: ERI SA VSP CACIB
"Very good type. Good expression. Should have a bit stronger underjaw. Moderate angulations, good ribcage. Very good croup & hindquarters. Good healthy movement. Very good temperament."



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti