maanantai 1. tammikuuta 2018

Vuosi 2017

Kuluneeseen vuoteen liittyi jonkin verran elämänmuutoksia.
Mieheni jäi marraskuussa 2016 eläkkeelle, joka mullisti täysin koirien hoidon eli hänestä tuli meidän koirien hoitaja päivisin. Välillä tosin on tuntunut, että nyt hänellä on kiireempi kuin ennen eläkettä, koska on niin paljon kaikkia projekteja menossa ... ja hyvä niin 😊
Surua meille tuli mieheni isän eli papan poismeno tammikuussa.


Perheasioissa kaikkein ihanin ja ikimuistettavin tapahtuma meillä oli Reijan & Teemun häät kesäkuun alussa ja olikin oikein onnistuneet häät! Pitkään niitä lämmöllä muistellaan... ja vielä kuin minä äitinä pääsin vielä polttareihin joka ei kai ole kovin yleistä :) ja niin sai Reija polttareissaan aarteen etsintää.


Henkilön Merja Mäki kuva.













Minä kävin projektinhallinnan työvoimakurssin ja kokeen mentyä onnistuneesti vielä läpi sain siitä projektiosaaja D-tason sertifikaatin. Kurssin loppuessa minulla oli yllättäen 2-3 paikkaa mihin olisin päässyt, vaikka työpaikan saanti tällä iällä jo kovasti epäilyttikin. Palasin takaisin entiselle työnantajalleni Hollménille lähes 10v ajan jälkeen. Laatupäällikön tehtävät vievät minua Ulvilan ja Sastamalan väliä - ja joskus myös auton nokka menee kohti Nivalaa. Olen tykännyt työstäni, paljon on haasteita mutta paljon on tuohon runsaaseen puoleen vuoteen sisältynyt myös onnistumisia ja saan tehdä sitä työtä mistä tykkään ja osaan. Alkuvuosi 2018 tulee olemaan minulla varsinainen näytön paikka töissä mm. sertifointien osalta.


Reija sai myös alkusyksystä uuden työpaikan, sekin on todella hienoa ja siinä on hänelläkin paljon haasteita edessä.

Koirien kanssa tuli tehtyä kaikenlaista, tänä vuonna oli meillä ykkösharrastuksena näyttelyt. Sitä on kiva harrastaa, missä itse tai koirat pärjää.

Näyttelyissä Nanolla oli kovasti menestystä, yleensä tuomarit tykkäsivät kovasti siitä:

Tittelit: LT & LV & EE & Balt MVA, LTW-17, HeW-17, V-17 

ROP 5 kpl (3 kpl Suomi, 1 kpl Liettua, 1 kpl Latvia)
VSP 6 kpl (5 kpl Suomi, 1 kpl Liettua)
CACIB 11 kpl (8 kpl Suomi, 2 kpl Liettua ja 1 kpl Latvia)
      Jyväskylän cacib 14.10.2017 oikeutti C.I.B titteliin, jonka vahvistusta odotellaan

VACACIB 2 kpl (Viro, Pohjoismaiden voittaja-17)
SERT 3 kpl (Liettua, Latvia, Viro)

Liettua 4.3.2017

   
Latvia 1.10.2017

Jyväskylä 14.10.2017
Nano on kaikissa näyttelyissä saanut ERI ja yleensä vielä myös SA, siksi jo usein mietin, että koska se ensimmäinen EH tulee. Koska Merlinin kanssa oli niin vaikeaa saada Suomessa edes sertiä, niin olen aina todella onnellinen kaikista onnistumisista näyttelyissä :)
Toisaalta Merlinkin pärjäsi hyvin ulkomailla ja tuli C.I.B ennen kuin se jouduttiin kastroimaan. Kastrointi vei kaikki suurentuneen eturauhasen tuomat ongelmat, joten leikkaus oli oikea ratkaisu. Karva tosin on alkanut kasvaa sellaisiin mittoihin, että olen alkanut trimmata Merliniä...

Nappikin on pärjännyt todella hyvin näyttelyissä, se keräsi tänä vuonna Suomesta kaksi Cacibia ja 2 kpl VSP saaden myös nykyisin aina ERI ja usein myös SA 😊


Helsinki KV 29.7.2017


Henkilön Reija Nordlund kuva.
JKL KV 15.10.2017

Varsinkin ulkomaan reissut ovat aina sellaisia, joita on todella kiva muistella, v. 2017 Liettua, Viro ja Latvia.

AGILITY
Kuten jo aiemmin kirjoitin, agiityä tuli kisattua harmillisen vähän. Vaikka kouluttaja Reetta luo minuun aina niin positiivisesti uskoa, niin se ei vaan ole niin helppoa uskoa itseensä. Kävimme kisaamassa Raumalla Agipitsissä heinäkuussa, Porissa ja Sastamalassa elokuussa ja Sastamalassa. Sastamalassa oli agi-serti todella lähellä, 1. rata voitettiin, toisessa oltiin 2.sijalla.

ROTURACE
Ekan kerran osallistuttiin myös Rotu-Raceen kolmen koiran voimalla. Treenaamista tarvitaan lisää, mutta oli mahtavaa kun saatiin hauska Moottoripäät joukkue sinne :)

Hyvää uutta vuotta kaikille :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti