sunnuntai 12. elokuuta 2018

Aksaa

Tämä viikko oli oikein aksaviikko!

Tiistaina Harjavallassaa epikset, jossa kisasin Nanon kanssa 2 möllihyppyrataa sitten Merlinin kanssa 2 avointa agirataa. Molempien kanssa sijoituimme 3. sijalle :)
Keskiviikkona moilempien kanssa osallistuin Reetan vetämiin kontaktitreeneihin. Niitä on aina välillä treenattava namialustan kanssa, Merlin kun on alkanut himmailemaan ihan liikaa niissä - ja johtuu ihan ohjaajan huonosta käskytyksestä... Nanon kanssa treenaattiin vähän keinua ja ihan helppoa rataa. Pyysin Reettaa katsomaan, onko meistä agikoirakoksi kisaamaan, vastauksena oli että minä itse menen liian hitaasti joka vaikuttaa koiraan. Mutta ei siitä mihinkään pääse, ettei Nanolla ole sellaista motivaatiota / paloa agilityyn kuin Merlinillä.
Perjantaina käytiin Reijan ja kolmikon kanssa Harjavallassa aksaamassa, ihan kivasdti menivät kaikki.
Merlinin kanssa mentiin ekan kerran 50 cm korkeilla hypyillä, eikä onneksi tiputtanut kertaakaan rimaa :)Agipitsissä Raumalla kävimme virallisissa mittauksissa, jolloin Merlin mitattiin pikkumaksiksi korkeudella 44 cm ja nuoret (tietysti) menivät heittämällä mediluokkaan. Saas nähdä uskalletaanko alkaa kisaamaan noiden nuorten kanssa tänä vuonna... 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti